Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΣε εορταστικούς ρυμούς η Θεσσαλονίκη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού
Τουριστική Πολιτική

Σε εορταστικούς ρυμούς η Θεσσαλονίκη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Treat yourself with …Thessaloniki αυτό είναι το μήνυμα της Θεσσαλονίκης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης και η πρόεδρός του και αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης  κα Βούλα Πατουλίδου σας παρουσιάζουν τη νέα παραγωγή προβολής της Θεσσαλονίκης, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας  Τουρισμού.

Το μήνυμα που στέλνει η Θεσσαλονίκη στους ταξιδιώτες όλου του κόσμου είναι “Treat yourself with …Thessaloniki”.

Με έναν ιδιαίτερο, χιουμοριστικό τρόπο ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης προβάλει τον χαρακτήρα της πόλης και το αυθεντικό ταπεραμέντο των κατοίκων της.

Η Θεσσαλονίκη είναι μια μεγάλη πόλη με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, πρωτεύουσα της γαστρονομίας αναγνωρισμένη από την UNESCO, που δεν “κοιμάται” ποτέ!

Στη Θεσσαλονίκη μπορείς να ξεχάσεις και να ξεχαστείς!

H Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού τιμάται κάθε χρόνο στις 27 Σεπτεμβρίου, με εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών (UNWTO-United Nations World Tourism Organisation).

Σκοπός είναι να ευαισθητοποιήσει την παγκόσμια κοινότητα για την αξία του τουρισμού στο πεδίο της κοινωνίας, του πολιτισμού, της πολιτικής και της οικονομίας, αλλά και να αναδείξει τη συμβολή του στην επίτευξη των στόχων της αειφόρου ανάπτυξης.

Η κα  Πατουλίδου δήλωσε: “Πιστοί  στο ραντεβού μας συμμετέχουμε στην Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού με νέα παραγωγή. Αφουγκραζόμαστε την ανάγκη των ανθρώπων να ξεφύγουν, να αποδράσουν, να επουλώσουν τα τραύματα που δημιουργήθηκαν. Η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη που μπορείς να ξεχάσεις και να ξεχαστείς! Ευχαριστούμε το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος για την ευγενική παρουσία των ηθοποιών του και όλους όσους συμμετείχαν”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024