Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕξαγορά της HRG Greece από την Kyvernitis Travel SA
Τουρισμός και επιχειρηματικότητα

Εξαγορά της HRG Greece από την Kyvernitis Travel SA

Η Κyvernitis Travel SA αναλαμβάνει την αυτόνομη διαχείριση, οικονομική και διοικητική, της HRG Greece. H συμφωνία αυτή έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός ομίλου με ενοποιημένο κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 100 εκατ. ευρώ.

Ο Όμιλος Εταιρειών Κyvernitis Travel SA ανακοινώνει την αγορά του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της HRG Greece, μέλους της Hogg Robinson Group, του διεθνούς κολοσσού παροχής ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Έπειτα από συμφωνία που πραγματοποιήθηκε στα τέλη του 2017 μεταξύ των δύο πλευρών με τη σύμφωνη γνώμη της μητρικής εταιρείας Hogg Robinson Plc., η Κyvernitis Travel SA αναλαμβάνει την αυτόνομη διαχείριση, οικονομική και διοικητική, της HRG Greece.

H συμφωνία αυτή έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός Ομίλου με ενοποιημένο κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 100 εκατ. ευρώ και ανθρώπινο δυναμικό 100 και πλέον έμπειρων στελεχών, ικανών να ανταποκριθούν στις ταξιδιωτικές ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών εντός και εκτός Ελλάδος.

Η ένταξη της HRG Greece στον Όμιλο Kyvernitis αναμένεται να αποδώσει πολλαπλά οφέλη σε λειτουργικό επίπεδο, καθώς και σε ό,τι αφορά στην ενίσχυση της αποτελεσματικότητας, με τις προσφερόμενες υπηρεσίες να φέρουν την εγγύηση ενός διεθνούς δικτύου, όπως αυτό του Hogg Robinson Group, που μετρά 170 χρόνια ιστορίας στον κλάδο.

Η Susan Lancaster, Global Partner Relationships Director της HRG, δήλωσε σχετικά: “Με χαρά καλωσορίζουμε την Kyvernitis Travel SA στο δίκτυο συνεργατών μας ως εκπρόσωπο της HRG στην Ελλάδα, εταιρεία με την οποία μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και ασφαλείς ταξιδιωτικές εμπειρίες. Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον απερχόμενο διευθύνοντα σύμβουλο της HRC Greece κ. Θανάση Ζαγγογιάννη για την αφοσίωσή του και να του ευχηθούμε ό,τι καλύτερο για τη συνταξιοδότησή του”.

Ο κ. Θανάσης Ζαγγογιάννης, πρώην διευθύνων σύμβουλος της HRG Greece σχολίασε: “Έπειτα από 30 και πλέον χρόνια στο τιμόνι στης HRG Greece θα ήθελα να ευχαριστήσω την Hogg Robinson Plc. και τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη. Τέλος, θα ήθελα να δώσω τις θερμότερες ευχές μου στη νέα διοίκηση για επιτυχημένη πορεία”.

Οι κ.κ. Χρήστος και Γιώργος Κυβερνήτης δήλωσαν σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη νέα αυτή συνεργασία μέσω της οποίας έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας την τεχνολογική πλατφόρμα, την τεχνογνωσία και τη μακρά εμπειρία της HRG. Μαζί θα εργαστούμε με στόχο την ενίσχυση του δικτύου της HRG”.

Στη φωτογραφία, οι κ.κ. Χρήστος και Γιώργος Κυβερνήτης της Κyvernitis Travel SA.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

09/12/2022
08/12/2022
07/12/2022
06/12/2022
05/12/2022
02/12/2022