Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΟργανωτές ΣυνεδρίωνΑνάδοχος του προγράμματος `Δαίδαλος` η εταιρία Agenda SA

Ανάδοχος του προγράμματος `Δαίδαλος` η εταιρία Agenda SA

Νικήτρια του διεθνούς διαγωνισμού, που προκήρυξε το Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας για τη διοργάνωση Εκθέσεων και ΕκδηλώσεωνΒράβευσης των μαθητών Τ.Ε.Ε. και Σ.Ε.Κ. από όλη την Ελλάδα απεδείχθη η εταιρία Agenda SA, […]

Νικήτρια του διεθνούς διαγωνισμού, που προκήρυξε το Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας για τη διοργάνωση Εκθέσεων και Εκδηλώσεων<...>Βράβευσης των μαθητών Τ.Ε.Ε. και Σ.Ε.Κ. από όλη την Ελλάδα απεδείχθη η εταιρία Agenda SA, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του επαγγελματικού τουρισμού.

Το συγκεκριμένο έργο, ύψους 500.000 ευρώ, αποσκοπεί στο να αναπτύξει και να αναδείξει τη δημιουργικότητα και την εφευρετικότητα μαθητών και εκπαιδευτικών των συγκεκριμένων σχολείων σε 13 Περιφέρειες της χώρας. Τα έργα των μαθητών θα εκτεθούν σε επιλεγμένες μεγάλες πόλεις των Περιφερειών της χώρας στο διάστημα από 13 Οκτωβρίου έως 11 Νοεμβρίου 2005. Μετά το πέρας των Περιφερειακών Εκθέσεων, τα έργα που θα ξεχωρίσουν θα προβληθούν σε Πανελλήνια Έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, μεταξύ 24 και 26 Νοεμβρίου 2005, όπου και θα βραβευθούν τα καλύτερα σε ειδική επίσημη εκδήλωση.

Η άρτια διοργάνωση των συγκεκριμένων εκδηλώσεων, μέσω των οποίων θα αναδειχθούν οι δεξιότητες και κλίσεις των μαθητών στον τεχνολογικό, επιστημονικό ή καλλιτεχνικό τομέα, αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για την Agenda SA, δήλωσε ο κ. Γιώργος Ματσάγγος, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας. “Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η ανάθεση στην εταιρία μας του συγκεκριμένου έργου. Η εξειδίκευση της Agenda SA στον τομέα του επαγγελματικού τουρισμού, στη διοργάνωση συνεδρίων και ταξιδίων επιβράβευσης, αποτελεί εχέγγυο για την επιτυχία του προγράμματος `Δαίδαλος`, κατέληξε ο κ. Ματσάγγος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024