Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΟργανωτές ΣυνεδρίωνΗ BTI Greece εισχωρεί στο δίκτυο της Hogg Robinson

Η BTI Greece εισχωρεί στο δίκτυο της Hogg Robinson

Μέλος του παγκόσμιου δικτύου της Hogg Robinson θα γίνει η BTI Greece, σύμφωνα με ανακοίνωση της, με την πεποίθηση ότι η πολιτικήτης Hogg Robinson αποτελεί την καλύτερη προσέγγιση για το […]

Μέλος του παγκόσμιου δικτύου της Hogg Robinson θα γίνει η BTI Greece, σύμφωνα με ανακοίνωση της, με την πεποίθηση ότι η πολιτική<...>της Hogg Robinson αποτελεί την καλύτερη προσέγγιση για το μέλλον της BTI Greece.

Η BTI Greece δραστηριοποιείται στο χώρο της διαχείρισης ταξιδιών και είναι μέλος του διεθνούς ομίλου BTI από το 1995, περίοδο κατά την οποία η εταιρία απόκτησε σημαντικούς επιχειρησιακούς δεσμούς με την Hogg Robinson.

Ο κ. Θανάσης Ζαγογιάννης, Managing Director & General Manager της BTI Greece δήλωσε σχετικά, “Σύμφωνα με την ανακοίνωση της 3 Ιανουαρίου 2006 για τους δύο βασικούς μετόχους της εταιρίας Business Travel International B.V., την Hogg Robinson και την BCD Holdings, οι οποίες αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστή πολιτική, η εταιρία μας έπρεπε να διαλέξει σε ποια από τα δύο αυτά παγκόσμια δίκτυα να ενσωματωθεί. Όπως γνωρίζαμε και είχαμε συνεργαστεί εκτενώς με την Hogg Robinson από τότε που εισχωρήσαμε στην BTI το 1995 και έκτοτε έχουμε μια εξαιρετική σχέση μαζί τους, η απόφαση να συνεργαστούμε μαζί τους σε μακροπρόθεσμη βάση δεν υπήρξε δύσκολη. Η επαγγελματική προσέγγιση της Hogg Robinson με την παροχή ολοκληρωμένου εύρους επιλογών, συμπεριλαμβανομένων χαμηλού κόστους λύσεων, οι οποίες πιστεύουμε ότι προσδίδουν επιπλέον αξία στους πελάτες μας, ήταν καθοριστικής σημασίας για την απόφαση μας”.

Ο κ. David Radcliffe, Executive της Hogg Robinson plc δήλωσε, “Είμαστε ευτυχείς που η BTI Greece αποφάσισε να ενωθεί με το παγκόσμιο δίκτυο της Hogg Robinson. Όλοι οι συνεργάτες μας είναι καταξιωμένοι στην αγορά που δραστηριοποιούνται και έχουν εξαιρετική φήμη για τις υπηρεσίες πελατών που παρέχουν τόσο στις διεθνείς όσο και στις τοπικές αγορές. Η BTI Greece πληροί αυτές τις προϋποθέσεις. Το ισχυρό δίκτυο μας, το οποίο στήθηκε με βάση την εμπειρία μας στα επαγγελματικά ταξίδια σε παγκόσμιο επίπεδο, επεκτείνεται σε 89 χώρες οι οποίες είναι εξαιρετικής εμπορικής σημασίας τόσο για πολυεθνικές εταιρίες όσο και για εθνικές επιχειρήσεις”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024