Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΟργανωτές ΣυνεδρίωνΠροσφορές δέχεται ο tour operator TUI για την εξαγορά της θυγατρικής της TQ3

Προσφορές δέχεται ο tour operator TUI για την εξαγορά της θυγατρικής της TQ3

Ο tour operator TUI επιβεβαίωσε το γεγονός ότι δέχτηκε προσφορές για την εξαγορά της θυγατρικής της εταιρίας TQ3 Travel Solutions, η οποία ασχολείται στον τομέα των επαγγελματικών ταξιδιών…

Ο tour operator TUI επιβεβαίωσε το γεγονός ότι δέχτηκε προσφορές για την εξαγορά της θυγατρικής της εταιρίας<...> TQ3 Travel Solutions, η οποία ασχολείται στον τομέα των επαγγελματικών ταξιδιών σύμφωνα με δημοσιεύματα της έγκυρης Γερμανικής εφημερίδας FVW. “Δεχτήκαμε πολλές προσφορές για την TQ3” σχολίασε ένας αντιπρόσωπος της TUI. Ο Ολλανδός επιχειρηματίας ονόματι John Fentener van Vlissingen, πρόεδρος και κάτοχος του 50% του ανταγωνιστικού ομίλου επαγγελματικών ταξιδιών BTI, υπήρξε ένας από τους πιθανούς υπoψήφιους για την εξαγορά της εταιρείας. Ο κ. Fentener van Vlissingen έχει ήδη το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της εταιρίας Navigant International συνεταίρου της TQ3 στις ΗΠΑ με 11,6%. Το 11% το μετοχών της Navigant ανήκει στο TUI.

Σύμφωνα με τον TUI, προς πώληση είναι η θυγατρική του εταιρία TQ3 Travel Solutions Management Holdings, η οποία είναι υπεύθυνη για το δίκτυο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων σε Ευρώπη, Ασία, Αφρική και Αμερική. Η θυγατρική αυτή εταιρία είναι επίσης κάτοχος του 50% της TQ3 Travel Solutions. Το υπόλοιπο 50% ανήκει στην εταιρία Navigant, η οποία είναι συνεταίρος της TQ3 στην Αμερική.

Η TQ3 είναι η τρίτη μεγαλύτερη εταιρία παγκοσμίως που ασχολείται με τα επαγγελματικά ταξίδια. Εάν ο Ολλανδός επιχειρηματίας Fentener van Vlissingen εξαγοράσει το μερίδιο που έχει ο TUI στην TQ3 και αυξήσει την συμμετοχή του στην Navigant, θα προσπαθήσει να συνδυάσει το δίκτυο αυτό με τον όμιλο BTI, ώστε να είναι σε θέση να ανταγωνιστεί τις δυο μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο των επαγγελματικών ταξιδιών, την American Express και την Carlson Wagonlit Travel.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024