Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΟργανωτές ΣυνεδρίωνΣυνεργασία μεταξύ MCI Travel Switzerland και Prestige Resorts & Destinations

Συνεργασία μεταξύ MCI Travel Switzerland και Prestige Resorts & Destinations

Η εταιρία MCI Travel Switzerland, κλάδος της MCI Group, συνεργάσθηκε με την εταιρία Prestige Resorts & Destinations της Minneapolis. Η Prestige Resorts & Destinations θα προωθεί και θα αντιπροσωπεύει την […]

Η εταιρία MCI<.> Travel Switzerland, κλάδος της MCI Group, συνεργάσθηκε με την εταιρία<...> Prestige Resorts & Destinations της Minneapolis.
Η Prestige Resorts & Destinations θα προωθεί και θα αντιπροσωπεύει την MCI Travel στις ΗΠΑ και τον Καναδά, από την 1η Νοεμβρίου 1999. Η δοκιμαστική περίοδος θα είναι 2 χρόνια, με σκοπό την αύξηση του μεγέθους της αγοράς της MCI Travel.
Εδώ και 10 χρόνια η MCI Travel είναι η βασική Destination Management Company στην Ελβετία, προσφέροντας γρήγορες και καινοτόμες λύσεις για συνέδρια και ταξίδια κινήτρων στην Ελβετία.
Η εταιρία Prestige Resorts & Destinations είναι αντιπρόσωποι marketing με 17 χρόνια εμπειρία στην αγορά της Βορείου Αμερικής. Το πελατολόγιο της περιλαμβάνει τις ελληνικές εταιρίες Goldair Tours, και Astir Palace.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024