Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΟργανωτές ΣυνεδρίωνΒραβείο “καλύτερου πρακτορείου συνεδριακού τουρισμού” στην Vista Events

Βραβείο “καλύτερου πρακτορείου συνεδριακού τουρισμού” στην Vista Events

Η ελληνική εταιρία Vista Events ήταν η μεγάλη νικήτρια στα διεθνή βραβεία, που διοργανώνει κάθε χρόνο το περιοδικό `Meetings and Incentive Travel`, κερδίζοντας το Χρυσό βραβείο του “καλύτερου πρακτορείου συνεδριακού […]

Η ελληνική εταιρία Vista Events ήταν η μεγάλη νικήτρια στα διεθνή βραβεία, που διοργανώνει κάθε χρόνο το περιοδικό `Meetings and Incentive Travel`, κερδίζοντας το Χρυσό βραβείο του “καλύτερου πρακτορείου συνεδριακού τουρισμού”<...>(Best Destination Management Company). Η εκδήλωση της βράβευσης έγινε πριν λίγες μέρες στο ξενοδοχείο Novotel Hammersmith του Λονδίνου, παρουσία πλήθους προσωπικοτήτων όπως Jeremy Vine, BBC Radio (συντονιστής της βραδιάς), Rachel Stevens, BI, Edith Bowman και Midge Ure, Save the Children.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που ελληνική εταιρία που ειδικεύεται στον συνεδριακό τουρισμό ψηφίζεται από την ελιτ της παγκόσμιας βιομηχανίας τουρισμού για αυτήν την ύψιστη διάκριση.

Με την ευκαιρία της βράβευσης η Διευθύντρια Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της εταιρίας Vista Events, κυρία `Αντζη Ζόμπολα δήλωσε: «Η διάκριση αυτή είναι η επιβράβευση των μέχρι τώρα προσπαθειών μας και παράλληλα από την πλευρά μας δέσμευση για μία διαρκή βελτίωση στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου προς τους πελάτες μας».

Η εταιρία Vista Events ιδρύθηκε το 2000 με έδρα την Αθήνα. Ειδικεύεται στην διεκπερέωση και διοργάνωση συνεδρίων, ταξιδίων κινήτρων, εκδηλώσεων και εκθέσεων. Στα χρόνια αυτά έχει οργανώσει με επιτυχία ένα μεγάλο αριθμό συνεδρίων για εταιρίες όπως: Cisco Systems, Merrill Lynch, Roche, Bausch and Lomb, SC Johnson, NIKE, Siemens and Hewlett Packard.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024