Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΑναβολή του 1ου Ελληνογερμανικού Αναπτυξιακού Φόρουμ Τουρισμού και Πολιτισμού
Συνέδρια

Αναβολή του 1ου Ελληνογερμανικού Αναπτυξιακού Φόρουμ Τουρισμού και Πολιτισμού

Θα επανέλθουμε για το εγχείρημα αυτό την επόμενη χρονιά σημειώνει η διοργανώτρια Επιτροπή 'Τουρισμός & Πολιτισμός' του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου.

Οι διοργανωτές του 1ου Ελληνογερμανικού Αναπτυξιακού Φόρουμ Τουρισμού και Πολιτισμού, που επρόκειτο να διεξαχθεί στην Αγρία Βόλου το διάστημα 29 Σεπτεμβρίου – 3 Οκτωβρίου 2022, ανακοίνωσαν ότι αυτό αναβάλλεται για το 2023.

“Θα επανέλθουμε για το εγχείρημα αυτό την επόμενη χρονιά”, σημειώνει η διοργανώτρια Επιτροπή “Τουρισμός & Πολιτισμός” του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, το οποίο στηρίζει ενεργά και διαχρονικά τις διμερείς σχέσεις, επιθυμώντας να ενισχύσει και να υποστηρίξει τον Τουρισμό και τον Πολιτισμό – που αποτελούν σημαντικό τμήμα της ραχοκοκαλιάς της ελληνικής οικονομίας, μέσω της διοργάνωσης, στοχεύει να υπάρξει θετικός αντίκτυπος και συνέχεια στη μελλοντική συνεργασία μεταξύ Ελλήνων και Γερμανών στον τομέα του τουρισμού και πολιτισμού.

Το 1ο Ελληνογερμανικό Αναπτυξιακό Φόρουμ Τουρισμού & Πολιτισμού θα περιλαμβάνει τις εξής θεματικές ενότητες:

  • Υποδομές που αφορούν στον τουρισμό (αεροδρόμια, λιμάνια, ξενοδοχειακό δυναμικό)
  • Τουριστική ταυτότητα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Ανάλυση θεματικών μορφών τουρισμού (Εναλλακτικός, Πολιτιστικός, Περιπατητικός, Αθλητικός, Καταδυτικός Τουρισμός, Γαστρονομία, κ.λπ.)
  • Μετά τη λήξη των παρουσιάσεων στο foyer της αίθουσας θα δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες επαγγελματίες/χορηγούς να ενημερώσουν κατ‘ιδίαν τους φιλοξενούμενους εκπροσώπους της γερμανικής αγοράς για το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν τους.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024