Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΑνοικτή συζήτηση για τον τουρισμό και τις αναπτυξιακές δυνατότητές του
Εκδήλωση από την ΠΡΑΞΗ στο Ευγενίδειο

Ανοικτή συζήτηση για τον τουρισμό και τις αναπτυξιακές δυνατότητές του

Η ΠΡωτοβουλία για την ΑνάπτυΞΗ “ΠΡΑΞΗ”, ένα ανεξάρτητο Think Tank αναπτυξιακής πολτικής, διοργανώνει ανοικτή συζήτηση για τον τουρισμό και τις δυνατότητές του να πρωταγωνιστήσει στην έξοδο από τη σημερινή κρίση και την ανάπτυξη της χώρας…

Η ΠΡωτοβουλία για την ΑνάπτυΞΗ “ΠΡΑΞΗ”, ένα ανεξάρτητο Think Tank αναπτυξιακής πολτικής, διοργανώνει ανοικτή συζήτηση για τον τουρισμό και τις δυνατότητές<...> του να πρωταγωνιστήσει στην έξοδο από τη σημερινή κρίση και την ανάπτυξη της χώρας. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Ευγενίδειο Ίδρυμα, στις 25 Μαΐου 2011 και ώρα 6 το απόγευμα.

Στην συζήτηση θα συμμετάσχουν οι ακόλουθοι:

  • Andreas Birner, Inova Hospitality
  • Πάνος Παναγιωτόπουλος, Athenaeum Intercontinental
  • Νίκος Παπαθανάσης, TUI Hellas
  • δρ. Tάσος Χωμενίδης, Πολιτικός Μηχανικός
  • Κυριάκος Παπαδάκης, Decidendi Financial Consultants / Kalyves Beach Hotel & Kiani Beach Resort

Συντονιστής: δρ. Aρης Ίκκος, GBR Consulting.

Στόχος της συζήτησης είναι να αναδείξει απαιτούμενες ενέργειες για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού τουρισμού.

Η συζήτηση θα καλύψει θέματα όπως το Κανονιστικό Πλαίσιο, το Επιχειρηματικό Περιβάλλον και οι Υποδομές, οι Ανθρώπινοι, Πολιτιστικοί και Φυσικοί Πόροι αλλά και θέματα Marketing του τουριστικού προϊόντος. Στα πλαίσια αυτά θα εξεταστούν αναπτυξιακές ευκαιρίες που παρουσιάζονται για την Ελλάδα, όπως η κρουαζιέρα, η ανάπτυξη παραθεριστικής κατοικίας, οι αποκρατικοποιήσεις τουριστικών πόρων, η ανάγκη για destination marketing κ.ά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024