Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΔιοργάνωση τουριστικής B2B συνάντησης από το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο
Τουρισμός και επιχειρηματικότητα

Διοργάνωση τουριστικής B2B συνάντησης από το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο

Η νέα εκδήλωση δικτύωσης (networking) 'B2B Ultimate Tourism Business Event' θα συνδυάσει προσωπικές (One-to-One) συναντήσεις το πρωί, σεμινάρια και κοκτέιλ γνωριμίας και δικτύωσης το βράδυ, με υψηλού επιπέδου Αμερικανούς Tour Operators.

Μετά τη επιτυχία της εκδήλωσης δικτύωσης Ελλήνων επιχειρηματιών και κορυφαίων Αμερικανών Tour Operators, που διοργάνωσε το Hellenic American Chamber of Tourism, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, τον Απρίλιο του 2013, το HACT αναγγέλει τo νέo “B2B Ultimate Tourism Business Event“, που θα πραγματοποιηθεί από 3 έως 6 Φεβρουαρίου 2014, στην Αθήνα.
 
Η νέα εκδήλωση δικτύωσης (networking) θα συνδυάσει προσωπικές (One – to – One) συναντήσεις το πρωί, σεμινάρια και κοκτέιλ γνωριμίας και δικτύωσης το βράδυ, με υψηλού επιπέδου Αμερικανούς Tour Operators (οι οποίοι έχουν επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια, βάσει του στοχευμένου τους ενδιαφέροντος για την Ελλάδα, τις πωλήσεις τους στην Ευρώπη και του κύκλου εργασιών τους),  και κορυφαίους Έλληνες Προμηθευτές.  

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, επισκέψεις σε ξενοδοχεία (hotel inspections), διμερείς συναντήσεις (workshops), cocktails γνωριμιών κα. θα προηγηθεί, στις 3 Φεβρουαρίου, σεμινάριο για τους Έλληνες επιχειρηματίες, για πληροφορίες για την αμερικανική αγορά στο ξενοδοχείο Philippos. Την επόμενη ημέρα απο τις 8.30 έως 13.00 θα πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις στο ξενοδοχείο Zafolia και το ίδιο βράδυ cocktail και ομιλίες στο Πολεμικό Μουσείο. Στις 5 Φεβρουαρίου από 8.30 έως 13.00 θα συνεχιστούν οι συναντήσεις στο ξενοδοχείο Zafolia και το βράδυ οργανώνεται networking cocktail στο ξενοδοχείο The Margi.

Η αμερικανική αποστολή θα αναχωρήσει την επόμενη ημέρα για κρουαζιέρα και στις 7 Φεβρουαρίου θα μεταβεί διήμερη επίσκεψη στο Λουτράκι για παρουσίαση του προορισμού, οινογνωσία και επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και τουριστικούς τόπους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι 11 εκατ. Αμερικανοί ταξιδεύουν στην Ευρώπη κάθε χρόνο, ξοδεύοντας κατά μέσο όρο 2.500 ευρώ έναντι 600 ευρώ του Ευρωπαίου ταξιδιώτη. Δεδομένου ότι από τα 11 εκατ. Αμερικανών ταξιδιωτών, μόνο οι 300.000 επισκέπτονται την Ελλάδα, πρωτοβουλίες ενίσχυσης της ταξιδιωτικής κίνησης, όπως η συγκεκριμένη, δημιουργεί σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης των ελληνοαμερικανικών τουριστικών σχέσεων με σημαντική ενίσχυση της εθνικής μας οικονομίας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024