Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΓνωριμία της άγνωστης ΝΑ Ασίας με τους Μακεδόνες ξενοδόχους
Συνέδρια

Γνωριμία της άγνωστης ΝΑ Ασίας με τους Μακεδόνες ξενοδόχους

Οι άγνωστες και πολλά υποσχόμενες αγορές της Νοτιοανατολικής Ασίας είναι το θέμα της εισήγησης της κας Βίκυς Καραντζαβέλου, διευθύντριας Σύνταξης του TravelDailyNews Greece & Cyprus, στο 2ο Ετήσιο Συνέδριο Τουρισμού που διοργανώνει ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας – Θράκης στις 23 Νοεμβρίου, κατά τη φετινή Philoxenia.

Εισηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα συμμετέχουν στο 2ο Ετήσιο Συνέδριο Τουρισμού που διοργανώνει ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας – Θράκης το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013, από 9:30 π.μ.- 5 μ.μ., στην αίθουσα “Corona”, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ Helexpo. Μεταξύ αυτών και η κα Βίκυ Καραντζαβέλου, διευθύντρια Σύνταξης του TravelDailyNews Greece & Cyprus, με θέμα “Οι άγνωστες και πολλά υποσχόμενες αγορές της Νοτιοανατολικής Ασίας”.

Στο συνέδριο “Ο ρόλος των νέων αγορών στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού” θα μιλήσουν η κα Gulberk Asyapar, διευθύντρια του τμήματος εταιρικών υποθέσεων της TURSAB (Ένωση Τουριστικών Γραφείων της Τουρκίας), με θέμα “Ελληνοτουρκικές τουριστικές σχέσεις και ευκαιρίες για συνεργασία” και ο κ. Αχιλλέας Λογοθέτης, εκπρόσωπος του τμήματος Business Listings του TripΑdvisor, με θέμα “TripΑdvisor προς Ξενοδόχους: Πώς να χρησιμοποιήσετε τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα ως συγκριτικό πλεονέκτημα”.

Το Δήμο Θεσσαλονίκης εκπροσωπεί ο κ. Σπύρος Πέγκας, εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων, ο οποίος κατά την ομιλία του θα αναφερθεί στα νέα τουριστικά προϊόντα ως δημιουργοί νέων τουριστικών αγορών.

Ομιλητές στο συνέδριο θα είναι επίσης ο κ. Γεώργιος Δρακόπουλος, γενικός διευθυντής του ΣETE (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) με θέμα “Μεθοδολογικές προσεγγίσεις και προσδοκίες από τις νέες αγορές”, η κα Δέσποινα Αμαραντίδου, αντιπρόεδρος HATTA (Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων), με θέμα “Επαναπροσδιορισμός των συνεδριακών προορισμών”, ο κ. Ευάγγελος Χρήστου, καθηγητής Τουριστικού Marketing, με θέμα “Εικόνα, Ταυτότητα και Marketing στο μελλοντικό περιβάλλον των επιχειρήσεων φιλοξενίας”, ο κ. Σάκης Παπαδόπουλος, δημοσιογράφος από τα “Όμορφα Ταξίδια”, με θέμα “Δημοσιογραφία: Πως βοηθά στην ανάπτυξη των νέων αγορών του ελληνικού τουρισμού” και ο κ. Γεώργιος Ματσίγκος, πρόεδρος Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, με θέμα “Η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, μοχλός της τουριστικής ανάπτυξης”.

Το συνέδριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 29ης Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης “Philoxenia”. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024