Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΗ επόμενη μέρα και το μοντέλο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης της Λάρισας
Τουριστική ημερίδα για την οικονομική ύφεση και τον Καλλικράτη

Η επόμενη μέρα και το μοντέλο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης της Λάρισας

Με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Λάρισας και την υποστήριξη της ΤΕΔΚ Λάρισας, του ΚΕΤΑ Θεσσαλίας, της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Λάρισας και του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Ν. Λάρισας, διοργανώνεται την Τρίτη, […]

Με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Λάρισας και την υποστήριξη της ΤΕΔΚ Λάρισας, του ΚΕΤΑ Θεσσαλίας, της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Λάρισας<...> και του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Ν. Λάρισας, διοργανώνεται την Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011, και ώρα 19:30 στο ξενοδοχείο Μετροπόλ (Ρούσβελτ 14) στη Λάρισα, τουριστική ημερίδα με θέμα “Οικονομική ύφεση και Καλλικράτης. Η επόμενη μέρα και το μοντέλο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης της Λάρισας”.

Στόχος της ημερίδας είναι η παρουσίαση των απαιτούμενων δράσεων για την αποτελεσματική τουριστική ανάπτυξη και προβολή της Λάρισας, δεδομένου των νέων συνθηκών που διαμορφώνουν ο Καλλικράτης και η οικονομική ύφεση.

Εισηγητής της ημερίδας θα είναι ο κ. Γιάννης Μιχαηλίδης, διευθυντής της εταιρείας Hospitality & Tourism Consulting που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη και προβολή τουριστικών προορισμών. Η εισήγηση θα επικεντρωθεί μεταξύ άλλων, στις προοπτικές και τα προβλήματα του Καλλικράτη, στο νέο ρόλο των δημόσιων και ιδιωτικών τουριστικών φορέων, στη σύσταση οργανισμού διαχείρισης προορισμού, στις νέες τάσεις του σύγχρονου τουριστικού marketing προορισμών καθώς και σε καινοτόμες, πρακτικές προτάσεις που μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα.

Η ημερίδα είναι ανοιχτή προς όλους τους άμεσα και έμμεσα εμπλεκόμενους με τον τουρισμό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024