Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Greek Forum

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Greek Forum

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε για δεύτερη φορά το Greek Forum, που πραγματοποιήθηκε στην Χερσόννησο Κρήτης απο 27/04-01/05 στα ξενοδοχεία Aldemar Knossos Royal Village & Aldemar Cretan Village, έπειτα από πρωτοβουλίατου […]

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε για δεύτερη φορά το Greek Forum, που πραγματοποιήθηκε στην Χερσόννησο Κρήτης απο 27/04-01/05 στα ξενοδοχεία Aldemar Knossos Royal Village & Aldemar Cretan Village, έπειτα από πρωτοβουλία<...>του Ρώσου Tour Operator `Labirint` και της εταιρίας Le Grand Travel Bureau.

Σκοπός του Forum ήταν να έρθει κοντά ο πελάτης στον προορισμό και οι τουριστικοί φορείς κοντά στον πελάτη-καταναλωτή. Για τον σκοπό αυτό προσκαλέστηκαν και παραρεύθηκαν 250 Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες, 56 δημοσιογράφοι και περίπου 30 ελληνικές εταιρίες (ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, εταιρίες yachting, εταιρίες κρουαζιέρας, εταιρίες Real Estate, κ.τ.λ.).

Οι ελληνικοί τουριστικοί παράγοντες είχαν την ευκαιρία να ανταλάξουν απόψεις και να καταλήξουν σε χρήσιμα συμπεράσματα αναφορικά με το παρόν και το μέλλον της τουριστικής αγοράς απο τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης. Επιβεβαιώθηκε κλίμα αισιοδοξίας για την περαιτέρω ενδυνάμωση της τουριστικής κίνησης, με αύξηση της τάξεως του 30% για την φετινή περίοδο.

Τις εκδηλώσεις του Forum αγκάλιασαν οι τοπικοί φορείς με την συμμετοχή τους. Εκπρόσωποι υπήρχαν από την Νομαρχία Ηρακλείου, τον Σ.Ε.Τ.Ε, τον ΕΟΤ, την Ένωση Ξενοδόχων, τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων, ενώ το “παρών” έδωσαν και οι δήμαρχοι Χερσοννήσου και Μαλλίων.

Oί εργασίες του Forum έκλεισαν με την συμμετοχή του προέδρου του ΕΟΤ, κου Οικονόμου, και με την υπόσχεση να επαναλειφθεί του χρόνου σε μιά νέα περιοχή της Ελλάδας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024