Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΟι τρέχουσες επιχειρηματικές τάσεις στο Insider Lab 2018 του Ομίλου tripsta
Συνέδρια

Οι τρέχουσες επιχειρηματικές τάσεις στο Insider Lab 2018 του Ομίλου tripsta

Με κεντρικό μήνυμα 'Shaping our Future – it starts with us', η εκδήλωση διερεύνησε τη ραγδαία εξέλιξη των νέων τεχνολογιών και τις νέες τάσεις, συμπεριλαμβανομένης της Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence), του Machine Learning, καθώς και του Costumer Experience.

Ο Όμιλος tripsta (travelplanet24, airtickets και tripsta) διοργάνωσε με επιτυχία για 4η συνεχή χρονιά το ετήσιο Insider Lab, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”, υπό την ευγενική χορηγία των εταιρειών Travelport, Singapore Αirlines και St. George Lycabettus Hotel. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν, όπως κάθε χρόνο, να ενισχύσει τη σημασία της καινοτομίας και της συνεχούς εκπαίδευσης στον εργασιακό χώρο.

Με κεντρικό μήνυμα “Shaping our Future – it starts with us”, η εκδήλωση διερεύνησε τις τρέχουσες επιχειρηματικές τάσεις, συμπεριλαμβανομένης της Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence), του Machine Learning, καθώς και του Costumer Experience. Επιπλέον, συζητήθηκαν οι πλέον δημοφιλείς μέθοδοι του “Doodle Revolution” και η σημασία της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Οι συμμετέχοντες ήταν οι υπάλληλοι της tripsta, σημαντικοί στρατηγικοί συνεργάτες, καθώς και ένας σημαντικός αριθμός φοιτητών. Οι ομιλητές ανέπτυξαν θέματα γύρω από τη ραγδαία εξέλιξη των νέων τεχνολογιών της αγοράς αλλά και το πώς οι άνθρωποι θα πρέπει να αναπτύσσονται συνεχώς σε προσωπικό επίπεδο προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους.

Οι external ομιλητές του συνεδρίου, κατά σειρά παρουσίασης ήταν, ο Charles Van Commenee (Performance Manager on The Netherlands National Olympic Committee), o dr. Benjamin N. Passow (Engineer and Lecturer, Computational Intelligence & Robotics), oι κ.κ. Μανώλης Ηλιόπουλος και Νάντια Στασινού (ιδρυτές της Imaginary Rooms), ο Jan-Paul Ephithite (Senior Product Manager – Open Platform, Travelport) και ο κ. Παναγιώτης Τραπάτσας (Senior Data Operation Engineer at tripsta SA), o κ. Δημήτρης Κόσσυφας (Sector Lead for Travel, M&E and Tech – Google Greece, Cyprus and Malta) και τέλος ο κ. Κοσταπάνος Μηλιαρέσης (Co-Founder και Managing Director της Ethelon). Internal ομιλητές ήταν ο κ. Ιωάννης Βουργίδης (Lead BI Engineer, tripsta), οι Egkor Tektonidis και Andrei Varzari (Management Trainees, tripsta) και τέλος η κα Μυρτώ Καμενοπούλου (Agile Coach, tripsta).


O Philipp Brinkmann, CEO της tripsta.

O Philipp Brinkmann, CEO της tripsta δήλωσε σχετικά: “Καταλαβαίνουμε ότι το μέλλον της αγοράς θα είναι διαφορετικό από αυτό που γνωρίζουμε ήδη, λόγω των ραγδαίων εξελίξεων στην τεχνολογία. Η ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία φυσικά, δεν αποτελεί εξαίρεση. Σκοπός της tripsta είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να ταξιδεύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε προσαρμόσιμοι, ευέλικτοι και έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας με κάθε νέο τρόπο. Τέτοιου είδους εκδηλώσεις όπως το Insider Lab χρησιμεύουν προκειμένου να συζητιούνται όλες αυτές οι εξελισσόμενες τάσεις με τους υπαλλήλους μας, καθώς είναι η πρώτη προτεραιότητα για εμάς“.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024