Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούICC Women Hellas: “Τουρισμός στην Ελλάδα – Νέες Τάσεις μετά την Πανδημία”
Συνέδριο

ICC Women Hellas: “Τουρισμός στην Ελλάδα – Νέες Τάσεις μετά την Πανδημία”

Την Δευτέρα που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε το πρώτο συνέδριο του cluster Τουρισμού στο οποίο επιχειρηματίες παρουσίασαν το έργο των επιχειρήσεων που εκπροσωπούν, σχετικά με τις νέες τάσεις του Τουρισμού στην Ελλάδα, τα αναπτυξιακά έργα, τον πολιτιστικό τουρισμό και λοιπές δράσεις που προάγουν την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό.

Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης, το 1ο συνέδριο του cluster Τουρισμού του ICC Women Hellas με θέμα “Τουρισμός στην Ελλάδα – Νέες Τάσεις μετά την Πανδημία”.

Το συνέδριο, στο οποίο διακεκριμένοι managers και opinion makers παρουσίασαν το έργο των επιχειρήσεων που εκπροσωπούν, σχετικά με τις νέες τάσεις του τουρισμού στην Ελλάδα, τα αναπτυξιακά έργα, τον πολιτιστικό τουρισμό και λοιπές δράσεις που προάγουν την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και του Δήμου Αθηναίων.

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισαν η πρόεδρος του ICC Women Hellas, κα Άννα Καμαρίδη και η επικεφαλής του Cluster Τουρισμού, κα Μαρία Τόκτωρ, ενώ το “παρών” έδωσαν διακεκριμένες προσωπικότητες από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό χώρο.

Την πρωτοβουλία του φορέα χαιρέτησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος, καθώς και η υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη ενώ με την ομιλία του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού, κ. Νικόλας Γιατρομανωλάκης τοποθετήθηκε επί του θέματος. Κεντρικοί ομιλητές του συνεδρίου ήταν: Η κα Ιωάννα Δρέττα CEO του φορέα Marketing Greece, η κα Κωστάντζα Σμπώκου, συν-διευθύνουσα σύμβουλος της Phaea Resorts, ο κ. Δημήτρης Φραγκάκης, γενικός γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, η κα Αθηνά Χατζηπέτρου, διευθύνουσα σύμβουλος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, η κα Μαρία Τόκτωρ, επικεφαλής Στρατηγικής Ανάπτυξης της Grecian Air Seaplanes και της Ελληνικά Υδατοδρόμια, η κα Κατερίνα Πολλάτου, Airline Marketing & Development Manager της Fraport Greece και η κα. Ιφιγένεια Χρυσικοπούλου, γενική διευθύντρια της Greece IYC. Τον συντονισμό και την επικοινωνία της εκδήλωσης ανέλαβε η κα Ηλέκτρα Καλούδη με την εταιρεία της, Contact Communications.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024