Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΣε θεσμό φιλοδοξεί να αναδειχθεί το Hospitality Forum & Awards
Συνέδρια

Σε θεσμό φιλοδοξεί να αναδειχθεί το Hospitality Forum & Awards

Στο πλαίσιο του Forum θα προταθούν μεταξύ άλλων χρηματοδοτικές λύσεις για διεύρυνση των περιθωρίων κέρδους των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, δυνατότητες ρύθμισης των οφειλών τους και κίνητρα εμπλουτισμού του προσφερόμενου προϊόντος τους.

Tα κλειδιά για την ανέλιξη των οικονομικών μεγεθών των ελληνικών ξενοδοχείων πρόκειται να αναδείξει το Hospitality Forum & Awards 2015, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου στην Αθήνα με υπεύθυνο προγράμματος τον δημοσιογράφο κ. Χάρη Ντιγριντάκη. Στο πλαίσιο του Forum θα προταθούν μεταξύ άλλων χρηματοδοτικές λύσεις για διεύρυνση των περιθωρίων κέρδους των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, δυνατότητες ρύθμισης των οφειλών τους και κίνητρα εμπλουτισμού του προσφερόμενου προϊόντος τους. Στις τέσσερις ενότητες του Forum θα συμμετέχουν εξειδικευμένοι ομιλητές κύρους από το εξωτερικό αλλά και την ελληνική επιχειρηματική κονίστρα.

Ακολούθως το Hospitality Forum & Awards 2015 πρόκειται να επιβραβεύσει και να προβάλλει ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της χώρας που πρωτοπορούν σε επίσημο δείπνο, μέσω του οποίου θα κλείσουν και οι εργασίες του Συνεδρίου.  Το Hospitality Forum & Awards 2015 δε φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα απλό όχημα επιμόρφωσης και διεύρυνσης της γνώσης του Έλληνα ξενοδόχου. Στόχος του Forum είναι να εξελιχθεί σε θεσμό, τα συμπεράσματα του οποίου θα αποτελέσουν εργαλεία και παρακαταθήκες μεγιστοποίησης εσόδων αλλά και μελέτης των εκάστοτε νέων τάσεων της τουριστικής αγοράς για τον Έλληνα ξενοδόχο. Διοργανωτής του Forum είναι η εταιρεία Εthos Events.

Οι ενότητες του Συνεδρίου επιμερίζονται ως εξής:

  • Ενότητα 1: Πολιτεία και Ελληνική Ξενοδοχία
  • Eνότητα 2: Χρηματοδότηση και Ασφάλιση Ξενοδοχείων
  • Ενότητα 3: Τα Κλειδιά της Αναβάθμισης του Ελληνικού Ξενοδοχειακού Προϊόντος
  • Ενότητα 4: Τα Σύγχρονα Εργαλεία Marketing και Πωλήσεων Ξενοδοχείων.

Όπως επισημαίνει ο CEO της Ethos Events, κ. Κωνσταντίνος Ουζούνης, το Hospitality Forum & Awards προσιδιάζει απόλυτα με τις ανάγκες των καιρών. Όπως σημειώνει: “Εκόντες άκοντες αναφωνούν ότι ο τουρισμός αποτελεί τη λοκομοτίβα ανάπτυξης της ‘εν υπνώσει’ τα τελευταία έτη ελληνικής οικονομίας. Όντας η ατμομηχανή του ελληνικού τουρισμού ο ξενοδοχειακός κλάδος αναζητά λύσεις που θα επιμηκύνουν τη σεζόν λειτουργίας των μονάδων, μεγιστοποιώντας παράλληλα τα έσοδα και το κύρος του επιχειρηματία ξενοδόχου. Το Hospitality Forum & Awards εδράζεται ακριβώς στα παραπάνω σημεία επιχειρώντας να δώσει άμεσα εφαρμόσιμες σύγχρονες λύσεις, ενισχύοντας τη φαρέτρα πληροφόρησης του Έλληνα ξενοδόχου, με στόχο τον εμπλουτισμό του προϊόντος του αλλά και τη συρρίκνωση των ανελαστικών δαπανών του”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024