Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΣτις 30-31 Οκτωβρίου το 1ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Τουρισμού
Θεσσαλονίκη

Στις 30-31 Οκτωβρίου το 1ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Τουρισμού

Το 1ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Τουρισμού με θέμα “Ποιότητα στον Τουρισμό & Προοπτικές Ανάπτυξης” θα πραγματοποιηθεί στην χώρα μας 30 έως 31 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο “Ι. Βελλίδης” της HELEXPO στη […]

Το 1ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Τουρισμού με θέμα “Ποιότητα στον Τουρισμό & Προοπτικές Ανάπτυξης” θα πραγματοποιηθεί στην χώρα μας<...> 30 έως 31 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο “Ι. Βελλίδης” της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Η θεματολογία του συνεδρίου θα κινηθεί γύρω από τέσσερις βασικές ενότητες (Συνεδριακός Τουρισμός, Θεραπευτικός & Ιαματικός Τουρισμός, Αγροτουρισμός, Τεχνολογία & Τουρισμός) όπου θα αναπτυχθεί η αναγκαιότητα τους, η συμβολή τους στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος, οι δυνατότητες επενδύσεων που προσφέρουν και ο ρόλος τους στην αναβάθμιση της ποιότητας.

Ομιλητές θα είναι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ελληνικής κυβέρνησης, διεθνών οργανισμών, συνδέσμων τουριστικών επιχειρήσεων και μεγάλων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ αναμένεται να το παρακολουθήσουν μέλη κυβερνήσεων, φορέων και οργανισμών, επενδυτές, επιχειρηματίες, ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων και εκπρόσωποι ΜΜΕ. Λεπτομερές πρόγραμμα συνεδρίου και ομιλητές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

Το “1ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Τουρισμού” διοργανώνεται από την “HELEXPO” και την “Europress Media Group (EMG)” στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης τουρισμού “Philoxenia” με την την συνεργασία της “Ενωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων (ΕΕΔ)”, του περιοδικού “European Business Review” και της έκδοσης “Best of Greece”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024