Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣτρατηγικές συνεργασίες και αποτελεσματική διανομή το μέλλον της Ευρωπαϊκής σιδηροδρομικής βιομηχανίας

Στρατηγικές συνεργασίες και αποτελεσματική διανομή το μέλλον της Ευρωπαϊκής σιδηροδρομικής βιομηχανίας

Πάνω από 60 ειδικοί της βιομηχανίας των ταξιδιωτικών πρακτορείων, των σιδηροδρομικών και εναέριων μεταφορών από όλη την Ευρώπη συναντήθηκαν πρόσφατα στο πρώτο Amadeus Rail Forum στην Νίκαια της Γαλλίας με […]

Πάνω από 60 ειδικοί της βιομηχανίας των ταξιδιωτικών πρακτορείων, των σιδηροδρομικών και εναέριων μεταφορών από όλη την Ευρώπη συναντήθηκαν πρόσφατα στο πρώτο Amadeus Rail Forum στην Νίκαια της Γαλλίας με στόχο τη συζήτηση θεμάτων που αφορούν τις<...> μελλοντικές ανάγκες της σιδηροδρομικής βιομηχανίας. Οι στρατηγικές συνεργασίες και η αποτελεσματική τυποποιημένη διανομή ήταν τα κύρια θέματα που τέθηκαν επί τάπητος για το μέλλον της σιδηροδρομικής βιομηχανίας.

Το πάνελ των ομιλητών μελέτησε την επικείμενη απελευθέρωση της Ευρωπαϊκής Σιδηροδρομικής αγοράς. Κατά την διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Eric Stokhuyzen, Director of Alliances της KLM, υπέδειξε τη σημασία των στρατηγικών συνεργασιών με τους παρoχούς σιδηροδρομικών υπηρεσιών, έτσι ώστε οι εταιρίες να επωφεληθούν στο μεγαλύτερο βαθμό από το υψηλής ταχύτητας σιδηροδρομικό δίκτυο στην Ευρώπη, το οποίο βρίσκεται σε συνεχή τροχιά επέκτασης, ειδικότερα σε πυκνοκατοικημένες περιοχές. Προβλέπεται ότι 10.000 χιλιόμετρα σιδηροδρομικών γραμμών υψηλής ταχύτητας θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη μέχρι το 2020.

Υποστηρίζοντας την ανάγκη για αποτελεσματική διανομή σιδηροδρομικών υπηρεσιών, η κα Gillian Gibson, Αντιπρόεδρος του τμήματος Multinational Customer Group της Amadeus τόνισε ότι οι περισσότερες Εταιρείες Διαχείρισης Ταξιδίων αναγκάζονται να χρησιμοποιούν διαφορετικές πλατφόρμες και ιστοσελίδες για την κράτηση και έκδοση εισιτηρίων, συνήθως μια ανά πάροχο, για να είναι σε θέση να ικανοποιήσουν τη ζήτηση των πελατών τους. Οι συγκεκριμένες εταιρείες θα χρειαστούν ένα μοναδικό και ενιαίο εργαλείο έκδοσης εισιτηρίων για να πραγματοποιούν αποτελεσματικές και ακριβείς κρατήσεις.

Το Amadeus Cars Forum 2007 διαπιστώνει ότι η βιομηχανία ενοικίασης αυτοκινήτων είναι έτοιμη να αναπτυχθεί μέσω της πολυκάναλης διανομής

Πάνω από 30 ειδικοί συναντήθηκαν για να συζητήσουν τις μεταβαλλόμενες τάσεις και το μέλλον της βιομηχανίας ενοικίασης αυτοκινήτων. Ένας από τους ομιλητές στο φόρουμ ήταν ο κ. Douglas Quinby, Αναλυτής Ταξιδίων Αναψυχής της εταιρείας PhoCusWright, ο οποίος μίλησε για τις τάσεις στην διανομή των ταξιδίων αναψυχής. Ο κ. Quinby προέβλεψε ότι η βιομηχανία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ευρώπη αναμένεται να αναπτυχθεί στα16.5 δις Ευρώ μέχρι το 2008.

Όσον αφορά τα κανάλια διανομής ο κ. Quinby είπε ότι η ανάπτυξη των κρατήσεων αυτοκινήτων αναμένεται να συντελεστεί μέσω των ιστοσελίδων προμηθευτών καθώς και μέσω των online ταξιδιωτικών πρακτορείων. Στη Ευρώπη, η αξία των κρατήσεων αυτοκινήτων που πραγματοποιούνται μέσω ιστοσελίδων προμηθευτών αναμένεται να αυξηθεί σε 1.32 δις ευρώ μέχρι το 2008 (αύξηση της τάξης του 177% από το 2004), ενώ η αξία των online ταξιδιωτικών πρακτορείων στην Ευρώπη ως κανάλι διανομής, σύμφωνα πάντα με τον κ. Quinby, αναμένεται να αυξηθεί κατά 211% μεταξύ του 2004 και του 2008, σε 500 εκατ. ευρώ.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024