Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΣυνάντηση της παγκόσμιας τουριστικής βιομιχανίας στη Βραζιλία
9η Παγκόσμια Σύνοδος Ταξιδίου & Τουρισμού

Συνάντηση της παγκόσμιας τουριστικής βιομιχανίας στη Βραζιλία

Ο μετασχηματισμός των οικονομιών και η κατάργηση των εμποδίων προς τη διεθνή ολοκλήρωση μέσω του ταξιδιού και του τουρισμού ήταν δύο από τα κύρια θέματα της 9ης Παγκόσμιας Συνόδου Κορυφής […]

Ο μετασχηματισμός των οικονομιών και η κατάργηση των εμποδίων προς τη διεθνή ολοκλήρωση μέσω του ταξιδιού και του τουρισμού ήταν δύο από τα κύρια θέματα της<...> 9ης Παγκόσμιας Συνόδου Κορυφής Ταξιδιού & Τουρισμού, η οποία διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του προέδρου της Βραζιλίας, Luiz Inacio Lula da Silva, από το Διεθνές Συμβούλιο Ταξιδιών & Τουρισμού (WTTC). Το διμερές γεγονός πραγματοποιήθηκε στη Florianopolis, την πρωτεύουσα της περιφέρειας Santa Catarina, στις 15-16 Μαΐου, με τη συμμετοχή πάνω από 50 ομιλητών και συμμετεχόντων στις συζητήσεις που έλαβαν χώρα.

“Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Σύνοδος Κορυφής έγινε στη Λατινική Αμερική”, είπε ο Jean-Claude Baumgarten, πρόεδρος και CEO του WTTC. “Το πλούσιο πρόγραμμα της Συνόδου, η οποία είχε ως κεντρικό θέμα “Πραγματικές συνεργασίες: Ενεργές οικονομίες” περιελάμβανε υψηλού επιπέδου ομιλητές από το δημόσιου και τον ιδιωτικό τομέα και προσέφερε “μια μοναδική ευκαιρία στην παγκόσμια βιομηχανία ταξιδίων και τουρισμού – ειδικά στη Βραζιλία- για να δημιουργήσει νέες μορφές δημόσιας-ιδιωτικής συνεργασίας, ώστε να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη, η οποία στη συνέχεια θα ωθήσει τη ζήτηση στην αγορά και θα υποκινήσει την οικονομική ανάπτυξη και την απασχόληση”, δήλωσε ο Jean-Claude Baumgarten

“Η τουριστική βιομηχανία αγωνίζεται ήδη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που τίθενται από την τρέχουσα οικονομική κρίση. Προκλήσεις που έχουν επιδεινωθεί από το πρόσφατο ξέσπασμα της γρίπης των χοίρων”, κατέληξε ο Baumgarten.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024