Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΣυνέδριο με θέμα την ΕΚΕ και τη βιομηχανία των τυχερών παιχνιδιών
Κεντρικός ομιλητής ο δρ. Γεώργιος Χριστοδουλάκης

Συνέδριο με θέμα την ΕΚΕ και τη βιομηχανία των τυχερών παιχνιδιών

Για πρώτη φορά στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Αθήνα, πραγματοποιείται συνέδριο εστιασμένο αποκλειστικά στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη των εταιρειών τυχερών παιχνιδιών. Το συνέδριο με τίτλο “Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και […]

Για πρώτη φορά στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Αθήνα, πραγματοποιείται συνέδριο εστιασμένο αποκλειστικά στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη των εταιρειών τυχερών παιχνιδιών<...>. Το συνέδριο με τίτλο “Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και η Βιομηχανία των Τυχερών Παιχνιδιών: Θέμα Εταιρικής Κουλτούρας ή Κρατικός Εξαναγκασμός;” θα επικεντρωθεί στο “Υπεύθυνο Παιχνίδι” και στον εντοπισμό των βέλτιστων πρακτικών από την πλευρά των εταιρειών, εξασφαλίζοντας τόσο το ενδιαφέρον των παικτών όσο και των ευάλωτων ομάδων που πρέπει να προστατευθούν.

Είναι το “Υπεύθυνο Παιχνίδι” [Responsible Gaming] ένα εργαλείο μάρκετινγκ των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό ή είναι μέρος της εταιρικής φιλοσοφίας που οι εταιρείες τυχερών παιχνιδιών υιοθετούν; Κυβερνητικά στελέχη, υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων στην αγορά των τυχερών παιχνιδιών, ακαδημαϊκοί και ερευνητές από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη θα συναντηθούν στο Round Table του συνεδρίου για μια ζωντανή εποικοδομητική συζήτηση. Κεντρικός ομιλητής του συνεδρίου θα είναι ο δρ. Γεώργιος Χριστοδουλάκης, ειδικός γραμματέας Αποκρατικοποιήσεων του Υπουργείου Οικονομικών.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα ακόλουθα:
– Υπάρχει Κοινωνική Ευθύνη στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών;
– Τι σημαίνει “Υπεύθυνο Παιχνίδι” για τις παραδοσιακές και τις online εταιρείες τυχερών παιχνιδιών;
– Πώς οι εταιρείες στοιχημάτων αντιμετωπίζουν τον εθισμό στα τυχερά παιχνίδια;
– Ποιες είναι οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες για τις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις (online και παραδοσιακές);
– Είναι το “Υπεύθυνο Παιχνίδι” μέρος της Εταιρικής Κουλτούρας ή εξαναγκασμός από την πλευρά της πολιτείας;
– Οι νόμοι, οι κανονισμοί εφαρμόζονται από την πολιτεία και αποδίδονται οι ευθύνες;
– Πώς μπορεί η σημερινή τεχνολογία να χρησιμοποιηθεί επαρκώς και αποτελεσματικά για να ενθαρρυνθεί το “Υπεύθυνο Παιχνίδι”;

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου, 2011, στο Royal Olympic Athens Hotel και θα είναι στην αγγλική γλώσσα (χωρίς παράλληλη μετάφραση).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024