Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣυνεργασία IFITT Greece και Digi.travel
E-tourism

Συνεργασία IFITT Greece και Digi.travel

Ο ηλεκτρονικός τουρισμός και οι δυνατότητές του θα παρουσιαστούν στο Συνέδριο και Έκθεση Digi.travel που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 5 και 6 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια της έκθεσης Greek Tourism Expo στο Metropolitan Expo.

Πρόσφατα υπογράφθηκε μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του IFITT Greece και του Digi.travel, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση του Έλληνα επαγγελματία του τουρισμού για τα δρώμενα στον ηλεκτρονικό τουρισμό. Ο ηλεκτρονικός τουρισμός και οι δυνατότητές του θα παρουσιαστούν στο Συνέδριο και Έκθεση Digi.travel που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 5 και 6 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια της έκθεσης Greek Tourism Expo στο Metropolitan Expo.

Από την πλευρά του IFITT Greece υπέγραψε ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Σερίφης, CEO της Νelios.com και από την πλευρά του Digi.travel η κα Βίκυ Καραντζαβέλου, γενική διευθύντρια της Travel Media Applications.

“Θεωρούμε ότι η ενημέρωση του επαγγελματία για τις εξελίξεις του ηλεκτρονικού τουρισμού είναι ιδιαίτερα σημαντική στις μέρες μας όπου οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και αφορούν σε όλο το μέγεθος των επιχειρήσεων από το μικρό ξενοδοχείο των λίγων δωματίων μέχρι και τις αλυσίδες. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και για τους προορισμούς και τα τουριστικά γραφεία”, δήλωσε ο κ. Σερίφης.

“Η εταιρεία μας είναι από τις πρώτες, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο, που ασχολήθηκε με τον ηλεκτρονικό τουρισμό από το 1999, και πίστεψε στην εξέλιξη του. Το συνέδριο που διοργανώνουμε για δεύτερη χρονιά φέτος θα είναι υψηλού επιπέδου με διεθνείς ομιλητές, που θα αναλύσουν αφενός τις τάσεις και τις τελευταίες εξελίξεις σε αυτό το χώρο, αλλά θα δώσουν και παραδείγματα πρακτικών εφαρμογών. Καλούμε όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού να το παρακολουθήσουν”, δήλωσε η κα Βίκυ Καραντζαβέλου.

Επισημαίνεται ότι η συμμετοχή είναι δωρεάν, απαιτείται όμως προεγγραφή στο www.digi.travel όπου και σύντομα θα δίνεται η δυνατότητα για προκαθορισμένα ραντεβού μεταξύ των επαγγελματιών του τουρισμού και των εταιρειών προμηθευτών ηλεκτρονικών λύσεων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024