Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΤο Digi.travel 2014 διοργανώνεται στις 21-22 Οκτωβρίου
Συνέδρια

Το Digi.travel 2014 διοργανώνεται στις 21-22 Οκτωβρίου

Το φετινό Digi.travel θα φιλοξενήσει μια σειρά απο διεθνείς ομιλητές, οι οποίοι θα αναλύσουν τις τάσεις του ηλεκτρονικού περιβάλλοντος στα ταξίδια και τον τουρισμό, ενώ θα δοθεί μεγάλη έμφαση σε επιτυχημένα case studies, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό εταιρειών που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στο online travel.

Η Travel Media Applications, μια εταιρεία με πολλά επιτυχημένα events στον τομέα του online travel και με μια σειρά απο επιτυχημένα διεθνή συνέδρια διοργανώνει το Digi.travel στις 21 και 22 Οκτωβρίου 2014.

Το φετινό event θα φιλοξενήσει μια σειρά απο διεθνείς ομιλητές, οι οποίοι θα αναλύσουν τις τάσεις του ηλεκτρονικού περιβάλλοντος στα ταξίδια και τον τουρισμό ενώ θα δοθεί μεγάλη έμφαση σε επιτυχημένα case studies, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό εταιρειών που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στο online travel.


Στιγμιότυπα από το Digi.travel 2013.

Tαυτόχρονα με το συνέδριο θα λειτουργήσει έκθεση, κατά την οποία οι ξενοδόχοι και τα γραφεία ταξιδιών θα ενημερώνονται επίσης για τις τελευταίες εξελίξεις απο τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου.

Το περυσινό Digi.travel στέφθηκε από απόλυτη εποτυχία, με ομιλητές ηχηρά ονόματα, όπως αυτό του καθηγητή Δημήτρη Μπούχαλη από το Πανεπιστήμιο του Bournemouth της Βρετανίας, του Georges Panayiotis από την MKG Group, του R.J. Friedlander από τη ReviewPro, της Chara Georgiadou (trivago), του Chad Shiver (TripAdvisor), του John Fotis (Marketing & eCommerce specialist), του Chris Doyle, Adventure Travel Trade Association (ATTA), της Tinkara Pavlovic (IFITT), του Peter Jordan (World Youth & Student Travel Confederation – WYSETC), της δρος Μαριάννας Σιγάλα κ.ά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024