Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΤουριστική ημερίδα στην Θεσσαλονίκη

Τουριστική ημερίδα στην Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη, στις 15 Νοεμβρίου 1999, θα πραγματοποιηθεί ειδική τουριστική ημερίδα, στο ξενοδοχείο Capitol. Η ημερίδα έχει θέμα “Θεσσαλονίκη – Διαβαλκανικό Κέντρο, Νέες Προοπτικές και Ευκαιρίες για τον Τουριστικό Κλάδο”, […]

Στη Θεσσαλονίκη, στις 15 Νοεμβρίου 1999, θα πραγματοποιηθεί ειδική τουριστική ημερίδα<...>, στο ξενοδοχείο Capitol.
Η ημερίδα έχει θέμα "Θεσσαλονίκη – Διαβαλκανικό Κέντρο, Νέες Προοπτικές και Ευκαιρίες για τον Τουριστικό Κλάδο", και οργανώνεται από την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, την εταιρία Impact A.E. Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, και το European University.
Ομιλητές θα είναι ο κ. Α. Θωμόπουλος, αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης με θέμα την τουριστική υποδομή της Θεσσαλονίκης ο κ. Β. Τοντόροφ, καθηγητής του European University με προσέγγιση στην τουριστική εκπαίδευση διεθνώς, ο κ. Γ. Μπάκας τέως διευθυντής του ΕΟΤ με αναφορά στο θέμα του ανθρώπινου δυναμικού στον τουριστικό τομέα και ο κ. Σπ. Ηλιόπουλος, οικονομολόγος με εισήγηση για τις νέες προοπτικές και ευκαιρίες που διαγράφονται για τον τουριστικό κλάδο στη Βόρεια Ελλάδα.
Η ημερίδα θα έχει καταρχήν ενημερωτικό χαρακτήρα για τα τουριστικά δρώμενα σήμερα, αλλά συγχρόνως θα προκαλέσει ενδιαφέρον και προβληματισμό για τις ευκαιρίες που διαγράφονται στον τουριστικό τομέα για τη συμπρωτεύουσα και τη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα.
Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι των αρχών τουριστικών υπηρεσιών, επιμελητηρίων, επαγγελματικών συλλόγων καθώς και τουριστικοί φορείς όπως ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής, τουριστικά γραφεία, εταιρίες ενοικιάσεως και άλλοι.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024