Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΑίγλη Ζαππείου: Νέα, μεγάλη συνεργασία με τα Village Cinemas
MICE

Αίγλη Ζαππείου: Νέα, μεγάλη συνεργασία με τα Village Cinemas

Σε αποκλειστική συνεργασία με τα Village Cinemas προχώρησε η Αίγλη Ζαππείου, στο χώρο της διοργάνωσης εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων.

Η Αίγλη Ζαππείου, σε αποκλειστική συνεργασία με τα Village Cinemas, εγκαινιάζουν καινούργια συνεργασία, στη διοργάνωση Εταιρικών & Κοινωνικών Εκδηλώσεων, εξασφαλίζοντας την επιτυχία σε κάθε event. Μοναδικές παροχές και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με… αίγλη, αφού πλέον, κάθε είδους εκδήλωση στους χώρους των Village Cinemas θα συνοδεύεται από το εξειδικευμένο προσωπικό, την ποιότητα του catering και την πολύχρονη εμπειρία της Αίγλης Ζαππείου.

“Πρωτοπόρος στα εντυπωσιακά events, η Αίγλη Ζαππείου διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στις υπηρεσίες catering που προσφέρει. Η εμμονή στην ποιότητα των υλικών, το εξαιρετικό food styling, αλλά και το αποτελεσματικό service, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που έχουν καθιερώσει την Αίγλη Ζαππείου ως τη Νο1 επιλογή στη διοργάνωση κοινωνικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων σε εξωτερικούς χώρους”, αναφέρει η εταιρεία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024