Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδριαΔιεθνείς διακρίσεις για την Premier Destinations
Διεθνείς διακρίσεις για την Premier Destinations

Διεθνείς διακρίσεις για την Premier Destinations

Απόδειξη της ραγδαίας ανάπτυξης της εταιρίας Premier Destinations στη Βαλκανική αγορά αποτελούν οι τελευταίες διεθνείς διακρίσεις που έλαβε στη Ρουμανία από διεθνείς ξενοδοχειακούς ομίλους. Η δεύτερη συνεχόμενη βράβευσήτης από τη […]

Απόδειξη της ραγδαίας ανάπτυξης της εταιρίας Premier Destinations στη Βαλκανική αγορά αποτελούν οι τελευταίες διεθνείς διακρίσεις που έλαβε στη Ρουμανία από διεθνείς ξενοδοχειακούς ομίλους. Η δεύτερη συνεχόμενη βράβευσή<...>της από τη διεθνή αλυσίδα ξενοδοχείων JW Marriott στη Ρουμανία, συνοδευόμενη από τη διάκριση που έλαβε από το Hilton Βουκουρεστίου, την κατατάσσουν ως τη σημαντικότερη ελληνική εταιρία συνεδρίων στη Ρουμανία για το 2007.

Η Premier Destinations, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες συνεδρίων στην Ελλάδα, και με γραφείο στη Ρουμανία που φέτος συμπληρώνει πέντε χρόνια λειτουργίας, επιλέχθηκε ανάμεσα από κορυφαίες επιχειρήσεις και βραβεύθηκε σε ειδική τελετή που έγινε στα τέλη Μαρτίου, στο Βουκουρέστι. Ειδικότερα, οι βραβεύσεις της αφορούσαν στη δυναμική που ανέπτυξε η εταιρία στο να καταστήσει τη ρουμανική αγορά ως έναν από τους κύριους προορισμούς των διεθνών πελατών της και κατΆ επέκταση στην ενίσχυση της ρουμανικής οικονομικής ανάπτυξης γενικότερα.

Οι επιδόσεις αυτές αντικατοπτρίζουν την ανοδική της πορεία τα τελευταία χρόνια. Ήδη η εταιρία έχει κατακτήσει μια σημαντική θέση στην αγορά της Ελλάδας και της Ρουμανίας, τόσο σε κύκλο εργασιών όσο και σε αριθμό πελατών, και βρίσκεται ανάμεσα στις εταιρίες με τη μεγαλύτερη δυναμική στη Νοτιοδυτική Ευρώπη. Στόχος της αποτελεί η συνέχιση και η περαιτέρω ανάπτυξη της δραστηριότητάς της στο εξωτερικό, ώστε να καθιερωθεί ως συνώνυμη των τουριστικών συνεδριακών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και να κατακτήσει µία υψηλότερη θέση στον κλάδο.

«Η δεύτερη συνεχιζόμενη διάκριση της εταιρίας μας στην αγορά της Ρουμανίας, και μάλιστα από δύο διεθνείς ξενοδοχειακούς ομίλους, αποδεικνύει με τον επισημότερο τρόπο την εμπιστοσύνη της ρουμανικής αγοράς στις υπηρεσίες μας», δήλωσε ο κ. Νίκος Κυριακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Premier Destinations, και πρόσθεσε «Η αναγνώρισή μας από το JW Marriott και το Hilton Βουκουρεστίου ως καλύτερου διοργανωτή – συνεργάτη είναι για εμάς ιδιαίτερη τιμή. Επιβραβεύει τις προσπάθειές μας, επιβεβαιώνει τα εξαιρετικά αποτελέσματα που έχουμε επιτύχει ως σήμερα και αναδεικνύει τη μεθοδικότητα και αφοσίωση που διέπουν τη δουλειά των ανθρώπων της εταιρίας μας».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024