Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδριαΔιεθνές επιστημονικό συνέδριο στη Μήλο

Διεθνές επιστημονικό συνέδριο στη Μήλο

Διεθνές επιστημονικό συνέδριο που θα αφορά στην υπόθεση της Ατλαντίδας πραγματοποιείται στις 11 – 13 Ιουλίου 2005 στη Μήλο. Το συνέδριο έχει συγκεντρώσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον και ήδη έχουν κατατεθεί […]

Διεθνές επιστημονικό συνέδριο που θα αφορά στην υπόθεση της Ατλαντίδας πραγματοποιείται<...> στις 11 – 13 Ιουλίου 2005 στη Μήλο. Το συνέδριο έχει συγκεντρώσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον και ήδη έχουν κατατεθεί 65 επιστημονικές ανακοινώσεις από επιστήμονες, που προέρχονται από 17 χώρες.

Να υπενθυμιστεί ότι προηγούμενο σχετικό συνέδριο είχε πραγματοποιηθεί πριν 27 χρόνια στην Ινδιανάπολη των Ηνωμένων Πολιτειών και από τότε είναι η πρώτη φορά που η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα θα συναντηθεί για να συζητήσει τα σύγχρονα δεδομένα. Σύμφωνα με την καταγραφή, που γίνεται στο πλαίσιο του συνεδρίου οι θέσεις, που πιθανόν να βρισκόταν η Ατλαντίδα, σύμφωνα με τις απόψεις των διαφόρων ερευνητών, έχουν φθάσει τις 26 και είναι διασπαρμένες σε ολόκληρο σχεδόν τον πλανήτη. Ωστόσο, οι πιο πιθανές θέσεις βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου χωρίς να σημαίνει αυτό ότι περιοχές, όπως η Κεντρική Αμερική, η Νοτιοανατολική Ασία και η Βόρεια Ευρώπη υστερούν σε ερευνητές και φανατικούς υποστηρικτές.

Να τονιστεί ότι η πρωτοβουλία για τη διοργάνωση του συνεδρίου ανήκει στην εταιρία `Ηλιότοπος Συνέδρια` και πραγματοποιείται στο πλαίσιο του θεσμού `Συναντήσεις της Μήλου` που υποστηρίζεται ενεργά από το `Συνεδριακό Κέντρο Μήλου` και την `S&Β Βιομηχανικά Ορυκτά`. Στην επιτροπή επιστημονικού προγράμματος και στην επιτροπή στήριξης του συνεδρίου συμμετέχουν σημαντικοί επιστήμονες, Έλληνες και ξένοι, από όλες τις επιστήμες, που εξετάζουν τις διάφορες απόψεις, ενδείξεις και ερμηνείες για τη χαμένη Ατλαντίδα.

Η επίσημη γλώσσα του συνεδρίου θα είναι η αγγλική, αλλά θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση από / προς τα Ελληνικά, καθώς αναμένεται μεγάλη συμμετοχή Ελλήνων στο συνέδριο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024