Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕν πλω συνέδριο στην Ελλάδα του Συνδέσμου Ευρωπαϊκών Ναυτιλιακών Εταιριών

Εν πλω συνέδριο στην Ελλάδα του Συνδέσμου Ευρωπαϊκών Ναυτιλιακών Εταιριών

Ο Σύνδεσμος Ευρωπαϊκών Ναυτιλιακών Εταιριών VFF (Verband der Fährschifffahrt und Fährtouristik e.V.) με έδρα την Γερμανία, πραγματοποιεί από 29 Απριλίου έως 2 Μαΐου 2003 το ετήσιο πλωτό Συνέδριο του “VFF […]

Ο Σύνδεσμος Ευρωπαϊκών Ναυτιλιακών Εταιριών VFF (Verband der Fährschifffahrt und Fährtouristik e.V.) με έδρα την Γερμανία, πραγματοποιεί από 29 Απριλίου έως 2 Μαΐου 2003 το ετήσιο πλωτό Συνέδριο του “VFF SEADAYS”<...>, φιλοξενούμενος από την ANEK Lines με προορισμό, για πρώτη φορά, την Ελλάδα.

Στο Συνέδριο του Συνδέσμου λαμβάνουν μέρος 34 μέλη των ναυτιλιακών εταιριών TT Line, Scandlines, Superfast Ferries, Color Lines, SNCM, Seafrance, Moby Lines, Hoverspeed, Stena Line, Minoan Lines, DFDS Seaways, Viking Line, Silja Line, Dertraffic, DCS, Europäische Versicherung, Oscar Reisen καθώς και 100 αξιόλογοι Γερμανοί ταξιδιωτικοί πράκτορες.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου προβλέπει την αναχώρηση των συμμετεχόντων σήμερα 29 Απριλίου από το ιταλικό λιμάνι της Τεργέστης με την ναυαρχίδα της ANEK Lines Ε/Γ – Ο/Γ “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Στην διάρκεια του ταξιδιού πρόκειται να πραγματοποιηθούν workshops, στο πλαίσιο των οποίων τα μέλη του Συνδέσμου θα παρουσιάσουν στους ταξιδιωτικούς πράκτορες τις ναυτιλιακές εταιρίες, που εκπροσωπούν.

Την 1η Μαΐου οι συμμετέχοντες θα αφιχθούν στην Πάτρα και στη συνέχεια θα επισκεφθούν την Ολυμπία. Ο δήμαρχος της πόλης Ι. Σκουλαρίκης, προσφέρθηκε να υποδεχθεί τους συνέδρους, να παραθέσει προς τιμή τους μικρή δεξίωση και να τους μοιράσει αναμνηστικά δώρα. Η επιστροφή στην Αγκώνα θα πραγματοποιηθεί με το υπερπολυτελές νεότευκτο πλοίο της ANEK Lines Ε/Γ – Ο/Γ “Ολύμπικ Τσάμπιον”. Στη διάρκεια του ταξιδιού θα βραβευθούν οι ταξιδιωτικοί πράκτορες για την ενεργό συμμετοχή τους στα workshops και θα τους δοθούν δώρα από τις ναυτιλιακές εταιρίες.

Την πρωτοβουλία για την φιλοξενία των συνέδρων στα πλοία της ANEK Lines και την επίσκεψή τους στην Ελλάδα είχε ο γενικός αντιπρόσωπος της ANEK Lines στην Γερμανία IKON Reiseagentur GmbH, εταιρία ελληνικών συμφερόντων, που εδώ και μία 25ετία δραστηριοποιείται στην Γερμανία στον τομέα των θαλάσσιων μεταφορών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024