Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕπεκτείνει το δίκτυο εξυπηρέτησης συνεδρίων η Delta

Επεκτείνει το δίκτυο εξυπηρέτησης συνεδρίων η Delta

Επεκτείνει το δίκτυο εξυπηρέτησης συνεδρίων και ταξιδιών κινήτρων η αεροπορική εταιρία Delta Airlines (Delta Meeting Network-DMN) σε δύο ακόμα ευρωπαϊκές χώρες, σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του περιφερειακού διευθυντή πωλήσεων της […]

Επεκτείνει το δίκτυο εξυπηρέτησης συνεδρίων και ταξιδιών κινήτρων η αεροπορική εταιρία Delta<.> Airlines (Delta Meeting Network-DMN) σε δύο ακόμα ευρωπαϊκές χώρες, σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του περιφερειακού διευθυντή πωλήσεων της εταιρίας, κ. Thomas Brandt.
Μετά από την αρχική εμφάνιση του στην Ιταλία και Μεγάλη Βρετανία τον Αύγουστο του 1998 και στην Γερμανία και Γαλλία τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου, από το καλοκαίρι του 1999 θα εξυπηρετεί και την Ολλανδία και Σουηδία.
Το συγκεκριμένο δίκτυο παρέχει στους πελάτες της εταιρίας που αφορούν συνέδρια και ταξίδια κινήτρων ειδικευμένη εξυπηρέτηση σε θέματα τιμών, προ-κρατήσεων θέσεων και ευελιξία σε αναχωρήσεις από πολλαπλούς σταθμούς. Το δίκτυο DMN σχεδιάζει προγράμματα για τα γκρουπ συνεδρίων και ταξιδιών κινήτρων σύμφωνα με τις συγκεκριμένες τους ανάγκες και προσφέρει διευκολύνσεις και πλεονεκτήματα ειδικά για γκρουπ που προέρχονται από περισσότερες από μία ευρωπαϊκές πόλεις και ταξιδεύουν για προορισμούς της Βορείου Κεντρική και Λατινικής Αμερικής και Καραϊβικής.
Οι πελάτες του DMN εξυπηρετούνται από το πολύγλωσσο προσωπικό της Delta στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στο Λονδίνο, αλλά και από τον κόμβο της στο internet.
Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκονται οι νέες βελτιώσεις της εταιρίας στη θέση BusinessElite που θα δίνουν ακόμη περισσότερο προσωπικό χώρο στον επιβάτη.
Το 1998 η Delta μετέφερε 105 εκατ. Επιβάτες, ενώ όλες μαζί οι εταιρίες του ομίλου (Delta, Delta Express, Delta Shuttle, Delta Connection Carriers, Delta's Worldwide Partners)πραγματοποιούν 5,316 πτήσεις την ημέρα, σε 352 πόλεις, σε 58 χώρες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024