Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδριαΗ ECDM Expo SE Europe επιστρέφει τον Μάιο – Όλες οι λεπτομέρειες
Συνέδρια

Η ECDM Expo SE Europe επιστρέφει τον Μάιο – Όλες οι λεπτομέρειες

Για πρώτη φορά, θα στηθούν δύο μεγάλες συνεδριακές σκηνές, με σκοπό να φιλοξενήσουν τα δύο παράλληλα διήμερα συνέδρια.

H Verticom θέτει στο επίκεντρο των εξελίξεων το ηλεκτρονικό εμπόριο και το ψηφιακό μάρκετινγκ και διοργανώνει για ακόμα μία χρονιά την eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2023, η οποία επιστρέφει με ανανεωμένο εκθεσιακό format και θα πραγματοποιηθεί στις 20 – 21 Μαΐου 2023, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Όπως κάθε χρόνο, στους εκθεσιακούς χώρους του Ζαππείου θα βρεθούν ως εκθέτες, εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως Digital Agencies που ασχολούνται με τη δημιουργία eShop και την ψηφιακή διαφήμιση, εταιρείες ψηφιακών πληρωμών και μεταφορικές εταιρείες.

Αξιοσημείωτο είναι ότι, για πρώτη φορά, θα στηθούν δύο μεγάλες συνεδριακές σκηνές, με σκοπό να φιλοξενήσουν τα δύο παράλληλα διήμερα συνέδρια, το διεθνές συνέδριο για το ηλεκτρονικό εμπόριο και το διεθνές συνέδριο για το ψηφιακό μάρκετινγκ.

Διήμερο Συνέδριο eCommerce

Το eCommerce Expo θα είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στις νέες τεχνολογίες και στις καινοτομίες που αφορούν στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Ηγέτες της αγοράς, επιστήμονες και ειδήμονες, θα μοιραστούν εμπειρίες, στρατηγικές, βέλτιστες πρακτικές και τάσεις, σε διάφορες πτυχές της βιομηχανίας.

Το κόστος του κανονικού εισιτηρίου ανέρχεται στα 200 ευρώ πλέον ΦΠΑ και εξασφαλίζει συμμετοχή και στις δύο ημέρες. Για τα μέλη του GR.EC.A και για όσους κλείσουν το εισιτήριό τους έως τις 31 Μαρτίου 2023 προβλέπεται μειωμένο εισιτήριο με κόστος 160 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Διήμερο Συνέδριο Digital Marketing

Διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις που υπάρχουν διεθνώς στην online επικοινωνία, την προσέλκυση πελατών και το content marketing.

Το κόστος του κανονικού εισιτηρίου ανέρχεται στα 200 ευρώ πλέον ΦΠΑ και εξασφαλίζει συμμετοχή και στις δύο ημέρες. Για τα μέλη του GR.EC.A και για όσους κλείσουν το εισιτήριό τους έως τις 31 Μαρτίου 2023 προβλέπεται μειωμένο εισιτήριο με κόστος 160 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Παράλληλες εκδηλώσεις

Στο πλαίσιο της ECDM Expo SE Europe 2023 θα διοργανωθούν και οι συνεδριακές εκδηλώσεις Digital Agencies Roundtable, το Keynote Dinner και για πρώτη φορά τα Digital Agencies Awards.

Οι εγγραφές όσων ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις παράλληλες εκδηλώσεις, έχουν ξεκινήσει. Περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν εδώ. Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο της ECDM Expo SEE 2023 είναι δωρεάν.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024