Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδριαΗ συμμετοχή της RevitUp στις «Inno Days» – Επαναφέροντας τη μαγεία του ταξιδιού
Ημέρες Καινοτομίας

Η συμμετοχή της RevitUp στις «Inno Days» – Επαναφέροντας τη μαγεία του ταξιδιού

RevitUp.direct

Οι «Inno Days – Ημέρες Καινοτομίας 2022» αποτελούν ένα ιδιαίτερα σημαντικό συνεδριακό και εκπαιδευτικό γεγονός με πανελλήνια απήχηση που διοργανώνονται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας

Από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης πραγματοποιήθηκαν οι «Inno Days – Ημέρες Καινοτομίας 2022», στηρίζοντας έμπρακτα την τοπική επιχειρηματικότητα. Εκεί βρέθηκε -μεταξύ άλλων- η RevitUp.direct, αναδεικνύοντας τα καινοτόμα προϊόντα της στην τουριστική αγορά.

Οι «Inno Days – Ημέρες Καινοτομίας 2022» αποτελούν ένα ιδιαίτερα σημαντικό συνεδριακό και εκπαιδευτικό γεγονός με πανελλήνια απήχηση που διοργανώνει η Περιφερειακή Αναπτυξιακή Εταιρεία ΠΑΝΕΤΑΙΚ, το Παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες με επαγγελματίες στον κλάδο της φιλοξενίας στο περίπτερο της RevitUp.direct, καθώς και να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του Δημοσθένη Σδρόλια με θέμα «Rebooting the Magic of Travel» στα πλαίσια του Προγράμματος Παράλληλων Παρουσιάσεων.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024