Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΟργανωτές ΣυνεδρίωνIMAST: Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο στην Αθήνα

IMAST: Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο στην Αθήνα

Στην Αθήνα από 12 μέχρι και 15 Ιουλίου 2006 θα πραγματοποιηθεί, για πρώτη φορά, το επιστημονικό συνέδριο διεθνούς εμβέλειας IMAST – InternationalMeeting on Advanced Spine Techniques με θέμα τις χειρουργικές […]

Στην Αθήνα από 12 μέχρι και 15 Ιουλίου 2006 θα πραγματοποιηθεί, για πρώτη φορά, το επιστημονικό συνέδριο διεθνούς εμβέλειας IMAST – International<...>Meeting on Advanced Spine Techniques με θέμα τις χειρουργικές επεμβάσεις στην σπονδυλική στήλη. Η 13η παγκόσμια συνάντηση, η οποία χαρακτηρίζεται κορυφαίο forum για τις νεώτερες εξελίξεις στις χειρουργικές επεμβάσεις στη σπονδυλική στήλη, θα πραγματοποιηθεί στις συνεδριακές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Hilton.

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης συνάντησης διακεκριμένοι ομιλητές από όλο τον κόσμο θα παρουσιάσουν αυστηρά επιλεγμένες εργασίες που αφορούν θέματα χειρουργικών επεμβάσεων στην σπονδυλική στήλη. Την παγκόσμια συνάντηση αναμένεται να παρακολουθήσουν περίπου 500 συμμετέχοντες, ορθοπεδικοί – χειρουργοί, νευροχειρουργοί, νοσηλευτικό προσωπικό κ.τ.λ..

Σημειώνεται ότι η επιστημονική εκδήλωση διεξάγεται κάθε χρόνο σε διαφορετική χώρα, συγκεντρώνοντας κορυφαίους επιστήμονες στο είδος τους και προσελκύοντας το ενδιαφέρον της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας. Τις εργασίες του συνεδρίου θα πλαισιώσει και εμπορική έκθεση φαρμακευτικών προϊόντων και μηχανημάτων, στην οποία έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους 25 εκθέτριες επιχειρήσεις.

Ένα πλούσιο κοινωνικό πρόγραμμα θα πλαισιώσει το Συνέδριο, όπως Τελετή Έναρξης, Τελετή Λήξης κ.τ.λ.. Παράλληλα, οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μια σειρά από επισκέψεις στους Δελφούς, στην Αργολίδα, στο Σούνιο, ξενάγηση πόλης των Αθηνών κ.τ.λ..

Σε τοπικό επίπεδο την ευθύνη για θέματα οργάνωσης του συνεδρίου έχει αναλάβει η εταιρία Zita Congress & Travel, ενώ η επόμενη διεξαγωγή της IMAST, η οποία υποστηρίζεται από τον οργανισμό Scoliosis Research Society – SRS έχει ήδη προγραμματιστεί από 11 έως 14 Ιουλίου 2007 στις Μπαχάμες.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024