Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΚαι άλλες ακυρώσεις διεθνών συνεδρίων λόγω Covid-19
MICE

Και άλλες ακυρώσεις διεθνών συνεδρίων λόγω Covid-19

Πλήγμα και στην διεθνή αγορά MICE φαίνεται να εξελίσσεται η επιδημία του Covid-19, καθώς διεθνή συνέδρια και εκθέσεις με χιλιάδες συμμετέχοντες ακυρώνονται το ένα πίσω από το άλλο.

Το 12ο ACI Annual Airport Economics & Finance Conference & Exhibition και το 6ο ACI-World Bank Annual Aviation Symposium, που ήταν προγραμματισμένα για τις ημερομηνίες 24-26 Μαρτίου 2020 στην Kuala Lumpur της Μαλαισίας, αναβάλλονται. Οι διοργανωτές θα ανακοινώσουν σύντομα τις νέες ημερομηνίες, που πολύ πιθανόν να είναι μέσα στο 4ο τρίμηνο του 2020.

Στην ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρεται:

“Πρωταρχική μας προτεραιότητα είναι η υγεία αι των συμμετεχόντων, των ομιλητών, των εκθετών του προσωπικού Η ACI Asia Pacific, η ACI Europe και η ACI World ως διοργανωτές, μαζί με την φιλοξενούσα αρχή, Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB) παρακολουθούν στενά το ξέσπασμα της επιδημίας του Covid-19, καθώς εξελίσσεται. Επίσης, οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί και η περιορισμένη συνδεσιμότητα εντός της περιοχής καθιστούν δύσκολη τη μετακίνηση για κάποιους να ταξιδέψουν στην Kuala Lumpur.

Ως αποτέλεσμα, οι διοργανωτές, μαζί με τον οικοδεσπότη, πήραν τη δύσκολη απόφαση να αναβάλουν την εκδήλωση. Εκτιμούμε την κατανόησή σας σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, οι οποίες αναπτύχθηκαν πολύ γρήγορα, σε σύντομο χρονικό διάστημα“.
Ματαιώνεται και η ITB China 2020
Οι διοργνανωτές της ITB China ανακοίνωσε ότι προχωρούν στη ματαίωσή της. Η έκθεση ήταν προγραμαμτισμένη να πραγματοποιηθεί 13-15 Μαΐου στο Shanghai World Expo Exhibition and Convention Center της Σαγκάης, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024