Τελευταία νέα
HomeΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΟλοκληρώθηκε το 4o Διεθνές Συνέδριο MICE στη Βαρσοβία, με Diamond Partner τη North Events
MICE

Ολοκληρώθηκε το 4o Διεθνές Συνέδριο MICE στη Βαρσοβία, με Diamond Partner τη North Events

Στο πλαίσιο του συνεδρίου διοργανώθηκαν επιχειρηματικές συναντήσεις με πολωνικά γραφεία τουρισμού που εξειδικεύονται στον κλάδο του MICE.

To 4ο Διεθνές Συνέδριο MICE στην Πολωνία πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου στη Βαρσοβία, από την Meet the Bidder, στο ξενοδοχείο Sound Garden Hotel.

Ανάμεσα σε 18 χώρες – προορισμούς που συμμετείχαν στις εργασίες του συνεδρίου αποκλειστικός χορηγός και Diamond Partner ήταν η North Events. Χαρακτηριστικά αναφέρονται χώρες, όπως οι Γερμανία, Ισπανία, Πορτογαλία, Μάλτα, Ιρλανδία, Φινλανδία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ινδία, Τυνησία, Νότια Αμερική, Ομάν, Ιορδανία, Κούβα, Δομινικανή Δημοκρατία, Τζαμάικα, Παναμάς, κ.ά.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου διοργανώθηκαν επιχειρηματικές συναντήσεις με πολωνικά γραφεία τουρισμού που εξειδικεύονται στον κλάδο του MICE, ενώ για τη Θεσσαλονίκη έγινε ειδική παρουσίαση των δυνατοτήτων και των υποδομών του προορισμού από το Thessaloniki Convention Bureau που συμμετείχε επίσης ως Diamond Partner στη διοργάνωση. Οι εργασίες του συνεδρίου ολοκληρώθηκαν με ένα δείπνο για όλους τους σύνεδρους.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/09/2022
23/09/2022
22/09/2022
21/09/2022
20/09/2022
19/09/2022