Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΠαπαδόπουλος: Επιθυμεί την επανατοποθέτηση της Κύπρου στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη

Παπαδόπουλος: Επιθυμεί την επανατοποθέτηση της Κύπρου στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Τάσος Παπαδόπουλος, σε χαιρετισμό του κατά την κήρυξη των εργασιών του Συνεδρίου του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού με θέμα «New models for destination management and […]

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Τάσος Παπαδόπουλος, σε χαιρετισμό του κατά την κήρυξη των εργασιών του Συνεδρίου του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού<...> με θέμα «New models for destination management and marketing structures», που πραγματοποιείται στη Λάρνακα, τόνισε ότι “βασική επιδίωξη της Στρατηγικής Τουριστικής Ανάπτυξης αποτελεί η ποιοτική αναβάθμιση και η επανατοποθέτηση της Κύπρου στον τουριστικό χάρτη, ως ενός προορισμού με ξεχωριστή ταυτότητα και μοναδικά χαρακτηριστικά που να μπορεί να αντιμετωπίσει με επιτυχία τους πολλούς και φτηνότερους στην τιμή ανταγωνιστές της”.

Ακόμα, ο Πρόεδρος πρόσθεσε πως “προς την κατεύθυνση αυτή άρχισε η υλοποίηση των σχεδιασμών και των προγραμμάτων, που περιλαμβάνονται στη Στρατηγική Τουριστικής Ανάπτυξης, που έχουν σχέση με την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, με στόχο την προσέλκυση τουριστών υψηλής εισοδηματικής στάθμης, με τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του τουριστικού προϊόντος και την ενίσχυση των εναλλακτικών και ειδικών μορφών τουρισμού, όπως είναι ο αθλητικός τουρισμός, ο συνεδριακός τουρισμός, ο πολιτιστικός τουρισμός, ο αγροτουρισμός και άλλες εξειδικευμένες μορφές τουρισμού”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024