Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδριαRoutelab: Τουρισμός εμπειρίας, κρουαζιέρα, και αυθεντικές εμπειρίες
Βιωματικός Τουρισμός

Routelab: Τουρισμός εμπειρίας, κρουαζιέρα, και αυθεντικές εμπειρίες

Το RouteLab υποδέχεται τους ομιλητές του στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή στο Πύργο Ηλείας, για να μιλήσουν για τον βιωματικό τουρισμό και τις προοπτικές εξέλιξης στη Δυτική Ελλάδα.

Στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή Πύργου Ηλείας στις 2 και 3 Νοεμβρίου το RouteLab υποδέχεται ομιλητές και συμμετέχοντες που θα καταθέσουν τη δική τους γνώση κι εμπειρία με κοινό παρονομαστή το “ταξιδεύειν” βιωματικά.

Στο διήμερο δράσεων του #RouteLab πρωταγωνιστής ο τουρισμός εμπειρίας, ο τουρισμός κρουαζιέρας, και οι αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες. Τalks, best practices, forum, workshops γευσιγνωσίας και οινογνωσίας με σύμμαχο τα ανταγωνιστικά ταξιδιωτικά πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής και της χώρας μας, θα αναλυθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Στη Στάση Κατάκολο, επί σκηνής #RouteLab, την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου υποδεχόμαστε στις 6.00 το απόγευμα τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, κα. Ιωάννη Πλακιωτάκη με στόχο να προσεγγίσει ρεαλιστικά τη «Μεγάλη Πρόκληση της Κρουαζιέρας» στη Δυτική Ελλάδα και να δώσει μαζί με τους συνομιλητές του στο Forum συζήτησης τις απαντήσεις προοπτικής και εξέλιξης.

Tαξιδέψτε κι εσείς βιωματικά μέσω #RouteLab κλείνοντας το εισιτήριό σας δωρεάν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024