Τελευταία νέα
HomeΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδριαΣημαντικό επιστημονικό συνέδριο στη Μήλο

Σημαντικό επιστημονικό συνέδριο στη Μήλο

Σημαντικό διεθνές επιστημονικό συνέδριο πρόκειται να πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στο νησί της Μήλου. Πρόκειται για το 5ο Διεθνές Συνέδριο Ιστορίας της Εξόρυξης το οποίο θα πραγματοποιηθεί […]

Σημαντικό διεθνές επιστημονικό συνέδριο πρόκειται να πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στο νησί της Μήλο<.>υ<...>. Πρόκειται για το 5ο Διεθνές Συνέδριο Ιστορίας της Εξόρυξης το οποίο θα πραγματοποιηθεί 13 με 16 Σεπτεμβρίου, με την υποστήριξη της Α.Ε.Ε. Αργυρομεταλλευμάτων και Βαρυτίνης και θα παρακολουθήσουν περισσότεροι από 150 ειδικοί επιστήμονες και ερευνητές από όλο τον κόσμο.
Τα θέματα του συνεδρίου θα καλύψουν όλο το φάσμα της εξορυκτικής δραστηριότητας σε παγκόσμιο επίπεδο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να έχουν οι ομιλίες που θα ασχοληθούν με τον ελληνικό χώρο, καθώς και οι ομιλίες που θα ασχοληθούν με θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.
Το συνέδριο θα διοργανωθεί από την εταιρία οργάνωσης συνεδρίων ‘Ηλιότοπος<.>’ και θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου ‘Γιώργος Ηλιόπουλος’ που θα εγκαινιασθεί στα τέλη Ιουνίου.
Το νέο συνεδριακό κέντρο του νησιού δημιουργήθηκε από την κυρία Καίτη Κυριακοπούλου στους χώρους του παλαιού εργοστασίου παρασκευής και κατεργασίας καολίνης της Μήλου που αναστηλώθηκε για το σκοπό αυτό με εξαιρετική επιτυχία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/09/2022
22/09/2022
21/09/2022
20/09/2022
19/09/2022