Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδριαΣυνέδριο Ευρώπης-Ιαπωνίας στον «Ηλιότοπο»

Συνέδριο Ευρώπης-Ιαπωνίας στον «Ηλιότοπο»

Στην Αθήνα και στη Σαντορίνη πραγματοποιείται από τις 3-7 Νοεμβρίου συνέδριο με θέμα τη διαχείριση και την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών. Το συνέδριο διοργανώνεται από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών σε […]

Στην Αθήνα και στη Σαντορίνη πραγματοποιείται από τις 3-7 Νοεμβρίου συνέδριο με θέμα τη διαχείριση και την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών.
Το συνέδριο διοργανώνεται από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή-Ιαπωνική Ένωση Επιστημόνων που εδρεύει στο Βερολίνο και υλοποιείται από την εταιρία διοργάνωσης συνεδρίων «Ηλιότοπος<.>».
Για πρώτη φορά επιστήμονες, εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών, κυβερνητικοί υπεύθυνοι και στελέχη του ιδιωτικού τομέα από την Ευρώπη και την Ιαπωνία θα συζητήσουν για θέματα που αφορούν στη μείωση των φυσικών καταστροφών και στην αντιμετώπιση των κοινωνικών, οικονομικών και άλλων προβλημάτων που δημιουργούνται.
Σύγχρονες πλευρές του ζητήματος, όπως η τηλεμετάδοση πληροφοριών, οι εφαρμογές της πληροφορικής και η ασφαλιστική κάλυψη περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του συνεδρίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024