Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδριαΥπό την αιγίδα του HAPCO τα συνέδρια IMIC και ATS 2010
10-11 Φεβρουαρίου, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών

Υπό την αιγίδα του HAPCO τα συνέδρια IMIC και ATS 2010

Ο HAPCO – Hellenic Association of Professional Congress Organizers παρείχε την αιγίδα του στο 6o Διεθνές Συνέδριο για τα Συνέδρια και τα Ταξίδια Κινήτρων IMIC 2010, που πραγματοποιήθηκε 10-11 Φεβρουαρίου […]

Ο HAPCO – Hellenic Association of Professional Congress Organizers παρείχε την αιγίδα του στο 6o Διεθνές Συνέδριο<...> για τα Συνέδρια και τα Ταξίδια Κινήτρων IMIC 2010, που πραγματοποιήθηκε 10-11 Φεβρουαρίου 2010 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών. Παράλληλα με το IMIC 2010, που είχε ως θέμα “Δημιουργία και διαχείριση επιτυχημένων προϊόντων και δυναμικών brands”, πραγματοποιήθηκε και το Athens Tourism Symposium 2010 (ATS2010) ένα νέο επιστημονικό συνέδριο, που συνδιοργανώνουν το Εργαστήριο Ερευνών και Δορυφόρων Λογαριασμών Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πατρών και η εταιρεία Ηλιότοπος Συνέδρια Α.Ε..

Κατά την πρώτη ημέρα του συνεδρίου, η κα Βαλεντίνη Αμαραντίδου από την εταιρεία–μέλος του HAPCO, Artion Conferences & Events, μιλώντας στην ενότητα “PCO or DMC”, έδωσε στο ακροατήριο ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το επάγγελμα του Οργανωτή Συνεδρίων, ενώ κατά τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, ομιλίες είχαν η κα Σίσσυ Λυγνού από την εταιρεία Afea S.A. Travel & Congress Services – ειδική γραμματέας του Δ.Σ. του HAPCO και ο κ. Παναγιώτης Ποδηματάς από την εταιρεία P.C. Podimatas Audiovisual S.A. – αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του HAPCO.

Ειδικότερα, η κα Λυγνού μίλησε για το μέλλον των συνεδρίων, τις τάσεις, τις ευκαιρίες και τους κινδύνους, από την πλευρά του Επαγγελματία Οργανωτή Συνεδρίων (PCO), αναφερόμενη τόσο στη διεθνή, όσο και στην ελληνική πραγματικότητα. Στη συνέχεια, ο κ. Ποδηματάς, με την ιδιότητα του πιλότου, ανέπτυξε τη συμβολή εκδηλώσεων της γενικής αεροπορίας στον τουρισμό και ειδικότερα στο συνεδριακό τουρισμό, παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες στο ακροατήριο για τα Fly-ins (συναντήσεις φίλων της αεροπορίας).

Σημειώνεται τέλος, ότι παράλληλα με τα συνέδρια IMIC και ATS 2010, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και workshop του Athens Convention Bureau – ACB, με θέμα «”Destination Athens …revisited. Presenting more choices for things to do or see while in Athens”, όπου εκπρόσωποι του HAPCO έδωσαν δυναμικό “παρών”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024