Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΥψηλόβαθμο στέλεχος της Microsoft στο συνέδριο για τον e-tourism στην Αθήνα
Παρουσία κορυφαίων εταιρειών του ηλεκτρονικού τουρισμού

Υψηλόβαθμο στέλεχος της Microsoft στο συνέδριο για τον e-tourism στην Αθήνα

Ο Rudiger Dorn, Director, Public Sector Europe, Middle East & Africa της Microsoft Corporation θα δώσει το “παρών” ως ομιλητής στο διεθνές συνέδριο του ηλεκτρονικού τουρισμού “E-Tourism and Travel Distribution Southern Europe and Mediterranean” (Ηλεκτρονικός Τουρισμός και Κανάλια Διανομής για τη Νότια Ευρώπη και τη Μεσόγειο), που θα…

Ο Rudiger Dorn, Director, Public Sector Europe, Middle East & Africa της Microsoft Corporation θα δώσει το “παρών” ως ομιλητής στο διεθνές συνέδριο<...> του ηλεκτρονικού τουρισμού “E-Tourism and Travel Distribution Southern Europe and Mediterranean” (Ηλεκτρονικός Τουρισμός και Κανάλια Διανομής για τη Νότια Ευρώπη και τη Μεσόγειο), που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 31 Ιανουαρίου και 1 Φεβρουαρίου 2011.

Ο Rudiger Dorn είναι διευθυντής Applied Innovation της Microsoft Corp. Είναι υπεύθυνος για την επιτάχυνση της υιοθέτησης της τεχνολογίας και των καινοτόμων λύσεων της Microsoft στο δημόσιο τομέα στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Επιπλέον, έχει αναλάβει τη διεκπεραίωση project που αφορούν στο cloud computing και την ηλεκτρονική υγεία και “χτίζει” μια εταιρική κοινότητα, με σκοπό την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για τις κυβερνήσεις, τους φορείς Υγείας και τους πελάτες τεχνολογιών της Microsoft στον τομέα της Εκπαίδευσης. Πριν την ένταξή του στο Δημόσιο Τομέα, ο Ruediger εξυπηρετούσε τη Microsoft παγκοσμίως, έχοντας ποικίλους διοικητικούς ρόλους διεθνώς, καθώς ηγούνταν της φαρμακοβιομηχανίας και των μεταποιητικών βιομηχανιών. Ο Ruediger έχει πτυχίο Μηχανικού και MBA. Ξεκίνησε την καριέρα του περισσότερο από 15 χρόνια πριν, στο Accenture ως μέλος Strategy and Process, πριν από την ένταξή του στην Oracle Corporation Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Το συνέδριο, στο οποίο θα παραβρεθούν και πολλά άλλα μεγάλα ονομάτα και κορυφαίες εταιρείες ηλεκτρονικού τουρισμού, διοργανώνεται από τη βρετανική εταιρεία Eyefortravel, σε συνεργασία με την ελληνική Travel Media Applications. Θα μιλήσουν και θα παρουσιάσουν case studies 30 ομιλητές από 10 χώρες, συγκεκριμένα από Βρετανία, ΗΠΑ, Βέλγιο, Ουγγαρία, Γερμανία, Ταιλάνδη, Ινδία, Σλοβενία, Ολλανδία, και Αυστρία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024