Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΟργανωτές ΣυνεδρίωνZita Congress and Travel: Το ετήσιο διεθνές συνέδριο των Super Markets SPAR στην Ελλάδα

Zita Congress and Travel: Το ετήσιο διεθνές συνέδριο των Super Markets SPAR στην Ελλάδα

Με μεγάλη επιτυχία έληξε το ετήσιο διεθνές συνέδριο των Super Markets SPAR που διοργανώθηκε στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες του Μαΐου από την εταιρία Zita Congress and Travel. Το κύριο […]

Με μεγάλη επιτυχία έληξε το ετήσιο διεθνές συνέδριο των Super Markets SPAR που διοργανώθηκε στην Ελλάδα τις<...> τελευταίες ημέρες του Μαΐου από την εταιρία Zita Congress<.> and Travel. Το κύριο θέμα του συνεδρίου ήταν οι εξελίξεις παγκοσμίως στην αγορά των Super Markets.

Το συνέδριο, το οποίο προλόγισε ο υπουργός Ανάπτυξης Άκης Τσοχατζόπουλος και στο οποίο είχαν συμμετοχή 300 άτομα από 30 χώρες όπου αντιπροσωπεύεται η αλυσίδα SPAR, έγινε στην Αθήνα ενώ το ψυχαγωγικό και τουριστικό μέρος του στην Σαντορίνη.

Κατά τη διάρκεια των ημερών του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες, που προέρχονταν από χώρες της Ασίας, Αμερικής και Καναδά, Αφρικής αλλά και της Ευρώπης, ακολούθησαν ένα απόλυτα Ελληνικό πρόγραμμα, μέσω του οποίου έμαθαν λεπτομέρειες για την Ελληνική Ιστορία, τον τρόπο ζωής στα αρχαία χρόνια αλλά και σήμερα, τις συνήθειες και τη διασκέδαση των Ελλήνων.

Για τις ανάγκες του συνεδρίου χρησιμοποιήθηκαν γνωστοί αλλά και πρωτότυποι χώροι για τις διάφορες εκδηλώσεις που οργανώθηκαν: Το Βυζαντινό Μουσείο, ένα εργοστάσιο κονσερβοποίησης ντομάτας, ένα γνωστό Αθηναϊκό club, το θέατρο “Δώρα Στράτου”, επιλεγμένα εστιατόρια κλπ. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν σε όλους τους συμμετέχοντες οι φορεσιές αρχαίων Ελλήνων και τα στεφάνια ελιάς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024