Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕορτασμός των 50 χρόνων της Cretan Holidays Destination Management με ταξίδι στην Ιορδανία
DMCs

Εορτασμός των 50 χρόνων της Cretan Holidays Destination Management με ταξίδι στην Ιορδανία

Με ειδικά ναυλωμένη πτήση charter της Aegean από το Ηράκλειο, όπου και τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, οι συμμετέχοντες ταξίδεψαν και απόλαυσαν ένα τετραήμερο στην Ιορδανία.

Η Cretan Holidays Destination Management, μέλος του ομίλου εταιρειών της Κ. Μπαντουβάς ΑΕ, η οποία διαχειρίζεται περί τις 600.000 αφίξεις δυτικοευρωπαίων κυρίως τουριστών ετησίως, κλείνοντας τον κύκλο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της (1972-2022), φιλοξένησε τα στελέχη και τους υπαλλήλους της σε ένα μοναδικό ταξίδι εμπειρίας στην Ιορδανία, που έλαβε χώρα 17-20 Νοεμβρίου 2022.

Με ειδικά ναυλωμένη πτήση charter της Aegean από το Ηράκλειο, όπου και τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, οι συμμετέχοντες ταξίδεψαν και απόλαυσαν ένα τετραήμερο, στο οποίο και επισκέφθηκαν την πρωτεύουσα της Ιορδανίας Αμμάν, την ιστορική eλληνορωμαϊκή πόλη Γέρασα, τον διάσημο αρχαιολογικό χώρο της Πέτρας με το θρυλικό θησαυροφυλάκιο, τη Νεκρά Θάλασσα, τον Ιορδάνη ποταμό, την παραθαλάσσια πόλη Άκαμπα ενώ στο “κλείσιμο” έζησαν ένα safari με 4×4 και καμήλες στην περίφημη έρημο των Βεδουΐνων Wadi Rum.

Ο CEO της εταιρείας, κ. Κώστας Μαρκάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ταξίδι και ευχαριστώντας τους εργαζομένους για την συμπόρευσή τους στη μακρά ιστορία της εταιρείας, ευχήθηκε οι δραστηριότητες της Cretan Holidays και η προσφορά της στον ελληνικό τουρισμό να συνεχιστούν αδιάλειπτα και για τα επόμενα 50 χρόνια.

“Το έτος 2022 σηματοδοτεί την 50ή επέτειό μας, μισό αιώνα εμπειρίας και ανάπτυξης και ένα σημαντικό ορόσημο στο οποίο στοχεύουν πολλές εταιρείες, αλλά λίγες έχουν το προνόμιο να το πετύχουν. Αισθανόμαστε εξαιρετικά περήφανοι, αναλογιζόμενοι τη μακρά ιστορία της εταιρείας και αναγνωρίζουμε την ουσιαστική συμβολή των εργαζομένων, των πελατών και των συνεργατών μας, των ανθρώπων που έκαναν δυνατή την επιτυχία της”, σημειώνει σε μήνυμά της η Cretan Holidays Destination Management.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024