Τελευταία νέα
Loading Events
Αρχική Εκδηλώσεις Digi.travel Cyprus International Conference 2023
  • This event has passed.

Digi.travel Cyprus International Conference 2023

Digi.travel

Το Digi.travel Cyprus International είναι το κορυφαίο ετήσιο σημείο συνάντησης για εμπειρογνώμονες από το eTourism, mTourism, την ταξιδιωτική τεχνολογία, το ψηφιακό ταξιδιωτικό μάρκετινγκ με υπεύθυνους λήψης αποφάσεων, επιχειρηματίες, επαγγελματίες από τον κλάδο ταξιδίων και φιλοξενίας της περιοχής EMEA, όπου μπορούν να ανταλλάξουν γνώσεις και εμπειρίες για να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Φέτος το 5ο Digi.travel Cyprus International Conference θα διοργανωθεί στις 11 Ιανουαρίου 2023 στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στη Λευκωσία της Κύπρου και σε συνεργασία με τον A.C.T.A. (Σύνδεσμος Κυπριακών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων).

Το συνέδριο Digi.travel Cyprus International, θα αποτελέσει την πλατφόρμα για ξενοδόχους και επαγγελματίες του τουρισμού για να ενημερωθούν και να συζητήσουν τις τελευταίες τάσεις στα ταξίδια, για τους επόμενους μήνες αλλά και σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Buy tickets for Digi.travel

Στους ομιλητές του συνεδρίου περιλαμβάνονται ο David Rutnam, Europe Senior Manager Industry Distribution Programs Adoption της International Air Transport Association (IATA), ο Σάββας Χατζηχριστοφής, καθηγητής Τεχνητής Νοημοσύνης, Vice-Rector for Research and Innovation, του Neapolis University Pafos, ο Δρ. Σωτήριος Βαρελάς, επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς με γνωστικό αντικείμενο «Στρατηγική Επιχειρήσεων Φιλοξενίας και Τουριστικών Οργανισμών» καθώς και ο Κωνσταντίνος Αναστασίου, Δικανικός Αναλυτής του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας Κύπρου.

Επίσης ομιλητής του συνεδρίου είναι ο Δημήτρης Φροσύνης, Sales & Marketing Executive για την Κύπρο της εταιρείας Revitup.Direct και ο Ιωάννης Πρωτοπαπαδάκης, συγγραφέας, καθηγητής και εισηγητής σεμιναρίων σε θέματα μάρκετινγκ, ποιοτικής εξυπηρέτησης και διαχείρισης παραπόνων. Ως case study επιτυχημένων online πωλήσεων θα αναλυθεί η περίπτωση της Key Tours από το Δημήτρη Μπιστόλα, Managing Partner της εταιρείας.

Τέλος χαιρετισμό θα απευθύνει ο υφυπουργός Τουρισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, κος Σάββας Περδίος.

Buy tickets for Digi.travel

Οργανωτής

Travel Media Applications
Email:
tma@tma.travel
View Organiser Website

Χώρος διεξαγωγής

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας – Αμφιθέατρο UNESCO – Europa Building, Level-1
Μακεδονίτισσης 46
Λευκωσία, Nicosia 2417 Cyprus
+ Google Map
Τηλέφωνο
+357 22 841500
Ιστοσελίδα χώρου διεξαγωγής
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024