Τελευταία νέα
Loading Events
Αρχική Εκδηλώσεις Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting 2023

Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting 2023

To 2o Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στις 17-18 Φεβρουαρίου 2023 και θα παρευρεθούν όλοι οι κορυφαίοι θεσμικοί φορείς και επαγγελματίες του χώρου του yachting.

Πιο συγκεκριμένα, στο Συνέδριο αναμένεται να συμμετέχουν θεσμικοί εκπρόσωποι από τον χώρο της ναυτιλίας και του τουρισμού, καθώς και ιδιώτες με σημαντική δραστηριότητα στον κλάδο του yachting, όπως εταιρείες ναύλωσης, ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής, εταιρείες διαχείρισης μαρινών, εταιρείες παρεχόμενων υπηρεσιών υποστήριξης σκαφών, κατασκευάστριες εταιρειών σκαφών, brokers και άλλοι επαγγελματίες.

Συνολικά, το Συνέδριο θα περιλαμβάνει δέκα θεματικές ενότητες που καλύπτουν το σύνολο των αναπτυξιακών προκλήσεων που αντιμετωπίζει το ελληνικό yachting σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, θα συζητηθούν θέματα όπως:

 • Ναυτιλία & Θαλάσσιος Τουρισμός,
 • Η Επόμενη μέρα μετά το Νομοσχέδιο,
 • Chartering & Brokerage / Bare boats & Crewed Boats,
 • Yachting – Ασφάλεια στην θάλασσα,
 • Yachting,
 • Περιβάλλον & Πράσινη Ενέργεια – Ενεργειακή Μετάβαση,
 • Μαρίνες,
 • Yacht Refit/ Design/ Building/ Repair/ Shipyards,
 • Yachting & Εκπαίδευση,
 • Γυναίκες στον χώρο του Yachting,
 • Θαλάσσιος Τουρισμός & Μπλε Οικονομία.

Κεντρική παρουσιάστρια του Συνεδρίου θα είναι η δημοσιογράφος Βίκυ Χαντζή, ενώ συντονιστές των επιμέρους θεματικών του Συνεδρίου θα είναι έμπειροι δημοσιογράφοι, όπως η Χρύσα Βουλγαρίδου, η Θεανώ Καλαποθαράκου, ο Δήμος Μπουλούκος, ο Στέφανος Παπανδρέου, η Κριστιάνα Πρεκεζέ, ο Μάνος Ρούδας, ο Μηνάς Τσαμόπουλος και ο Αντώνης Τσιμπλάκης.

Επιπλέον, στο πλαίσιο του Συνεδρίου απευθύνεται πρόσκληση σε σπουδαστές και νέους σχεδιαστές σκαφών, να συμμετέχουν σε διαγωνισμό με θέμα «Green Yachting», όπου ο κάθε συμμετέχων καλείται να σχεδιάσει ένα ταχύπλοο σκάφος με οικολογικές προδιαγραφές. Η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από τους κ. Νίκο Δαφνιά – managing director ALPHA MARINE LTD, κ. Stefano Vafiadis – designer / owner STUDIO VAFIADIS, κ. Αλέξανδρο Ορφανό – naval architect & marine engineer και κ. Τίνα Δρίτσα – yacht owner Bluscapes.

Το συνέδριο διοργανώνεται από την Trinity Εvents και την BoatsAdvisor Hub&Events και θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens. Σημειώνεται ότι το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί υβριδικά, τόσο με φυσική παρουσία, βάσει των περιορισμών, όσο και ψηφιακά μέσα από ψηφιακή πλατφόρμα και Iive streaming. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να προμηθευτούν Early Bird εισιτήρια, μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.

Χώρος διεξαγωγής

WYNDHAM GRAND
Μεγάλου Αλεξάνδρου 2
Αθήνα, Αττική 10437 Greece
+ Google Map
Τηλέφωνο
21 6800 9900
Ιστοσελίδα χώρου διεξαγωγής
31/01/2023
30/01/2023
27/01/2023
26/01/2023
25/01/2023
24/01/2023