Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΤο 2o Παγκρήτιο Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων διεξάγεται στο ΟΑΚΑ, 17-18 Φεβρουαρίου 2023
Φόρουμ

Το 2o Παγκρήτιο Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων διεξάγεται στο ΟΑΚΑ, 17-18 Φεβρουαρίου 2023

Κρητική διατροφή, ευζωία, αθλητισμός και αθλητικός τουρισμός στο επίκεντρο.

Νέο ραντεβού στην Αθήνα για την προώθηση της κρητικής διατροφής στην ελληνική αγορά δίνουν παραγωγοί και μεταποιητές κρητικών αγροτικών προϊόντων, μετά την επιτυχία του 1ου Παγκρήτιου Forum – Αθήνα τον περασμένο Μάιο στο ΟΑΚΑ.

Το 2o Παγκρήτιο Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα Ελληνικά Ξενοδοχεία & τα Δίκτυα Διανομής – Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών στις 17 και 18 Φεβρουαρίου 2023, από τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης, σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Στόχος των διοργανωτών είναι η διασύνδεση της κρητικής διατροφής με την ευζωία, τον αθλητισμό και τον αθλητικό τουρισμό, παράλληλα με την ανάδειξη των εξαιρετικών προϊόντων που παράγονται στην Κρήτη.

Το 2ο Παγκρήτιο Forum – Αθήνα θα περιλαμβάνει προκαθορισμένες δωρεάν ημίωρες συναντήσεις (Β2Β) για τη διάθεση φρέσκων και μεταποιημένων κρητικών αγροτικών προϊόντων στα ξενοδοχεία της χώρας και στην ευρύτερη ελληνική αγορά, μέσω των δικτύων διανομής. Στο πρόγραμμα του forum θα ενταχθούν και παράλληλες δράσεις, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να γνωρίσει τα κρητικά προϊόντα.

Στιγμιότυπο από το 1ο Παγκρήτιο Forum.

Το εγχείρημα του περασμένου Μαΐου στέφθηκε με επιτυχία, παρέχοντας την ευκαιρία σε πολλούς ξενοδόχους να προμηθευτούν προϊόντα απ’ευθείας από τους παραγωγούς και τους μεταποιητές και να χτίσουν μια οικονομική συνεργασία με πολλαπλά οφέλη για τις δύο πλευρές. Να σημειωθεί ότι κατά το 1ο Παγκρήτιο Forum στην Αθήνα συμμετείχαν 118 παραγωγοί και μεταποιητές από την Κρήτη και 112 εκπρόσωποι ξενοδοχείων και δικτύων διανομής, πραγματοποιώντας συνολικά περισσότερες από 12.000 Β2Β συναντήσεις.

Το 2ο Παγκρήτιο Forum – Αθήνα έχει τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), καθώς και την έμπρακτη συμπαράσταση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων.

Η συμμετοχή στο κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός είναι δωρεάν για τους παραγωγούς και μεταποιητές αγροτικών προϊόντων της Κρήτης, αλλά και τους εκπροσώπους ξενοδοχείων και δικτύων διανομής από όλη την Ελλάδα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024