Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΑπό την ΠΛΑΤΗΣ Α.Ε. η μεγαλύτερη εκδήλωση εστίασης που έγινε ποτέ στην Ελλάδα

Από την ΠΛΑΤΗΣ Α.Ε. η μεγαλύτερη εκδήλωση εστίασης που έγινε ποτέ στην Ελλάδα

Η ΠΛΑΤΗΣ Α.Ε., ηγετική εταιρία στις υπηρεσίες εστίασης, ανέλαβε τον επισιτιστικό σχεδιασμό και την παρασκευή των εδεσμάτων για το επίσημο δείπνο που παρέθεσε η σουηδική εταιρία καλλυντικών Oriflame, στα πλαίσιατου […]

Η ΠΛΑΤΗΣ Α.Ε., ηγετική εταιρία στις υπηρεσίες εστίασης, ανέλαβε τον επισιτιστικό σχεδιασμό και την παρασκευή των εδεσμάτων για το επίσημο δείπνο που παρέθεσε η σουηδική εταιρία καλλυντικών Oriflame, στα πλαίσια<...>του διεθνούς συνεδρίου της, με συνέδρους από 39 χώρες, που πραγματοποιήθηκε στις 20 και 23 Αυγούστου στην Αθήνα.

Στους περισσότερους από 4.700 προσκεκλημένους, προσφέρθηκε welcome drink και στη συνέχεια επίσημο δείπνο κάτω από τις αψίδες του Santiago Calatrava, στο Τείχος των Εθνών του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας, χαρίζοντας μια μοναδική γευστική εμπειρία που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται στη χώρα μας μία εκδήλωση με καθιστό δείπνο για τόσο μεγάλο αριθμό προσκεκλημένων με μενού που περιελάμβανε ποικιλία από πέντε ορεκτικά για πρώτο πιάτο, τέσσερα κύρια πιάτα και επιδόρπιο. Για την εκδήλωση εργάστηκαν στο σύνολο περισσότερα από 420 άτομα (300 άτομα στο service operation και 120 στη κουζίνα για την παρασκευή του φαγητού). Συγκεκριμένα, στην επιτυχία του δείπνου συνέβαλλαν 250 σερβιτόροι, 40 barman, 1 executive chef, 4 chef, 8 sous chef, 100 μάγειροι, 4 stewards, 25 stewards assistants. Την επιμέλεια της οργάνωσης, που παρά τις δυσκολίες στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αποσπώντας τα συγχαρητήρια της Oriflame, ανέλαβε μία ομάδα 30 έμπειρων στελεχών της εταιρίας ΠΛΑΤΗΣ Α.Ε.

Ο κ. Θανάσης Πλατής, Πρόεδρος της ΠΛΑΤΗΣ Α.Ε., δήλωσε σχετικά: «Η διοργάνωση αυτή είναι αποτέλεσμα συντονισμένης και οργανωμένης εργασίας όλων των σχετικών τμημάτων της εταιρείας. Ο επόμενος στόχος τοποθετεί πιο ψηλά τον πήχη για παροχή υπηρεσιών, σε εκδήλωση που θα ξεπερνά τα 10.000 άτομα στον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου ή άλλου αντίστοιχου που να ενδείκνυται για τη φιλοξενία τόσων ατόμων. Ένας τέτοιος στόχος μας παρακινεί να ενισχύσουμε και να εντείνουμε τις προσπάθειες διαρκούς βελτίωσης στο χώρο της των υπηρεσιών εστίασης και μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά την αναβάθμιση των συνεργασιών με τους πελάτες μας που αποτελεί και τον κεντρικό, στρατηγικό σχεδιασμό της ΠΛΑΤΗΣ Α.Ε.».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024