Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤουριστική ΥποδομήΑποκλειστική έρευνα για την αγορά κατοικίας στην Ελλάδα και τις τάσεις για το 2009
2ο Διεθνές Συνέδριο Real Estate

Αποκλειστική έρευνα για την αγορά κατοικίας στην Ελλάδα και τις τάσεις για το 2009

Με αύξηση εκθετών και συμμετοχές κορυφαίων ονομάτων της ευρωπαϊκής αγοράς ακινήτων ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο HELEXPO PALACE, στο Μαρούσι, η “2η […]

Με αύξηση εκθετών και συμμετοχές κορυφαίων ονομάτων της ευρωπαϊκής αγοράς ακινήτων ανοίγει τις<...> πύλες της την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο HELEXPO PALACE, στο Μαρούσι, η “2η Διεθνής Έκθεση Ακινήτων Property” (14-16 Νοεμβρίου), που διοργανώνει η HELEXPO Α.Ε. για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Στην 2η Property συμμετέχουν συνολικά 65 εκθέτες: επιχειρήσεις Real Estate, κατασκευαστικές εταιρείες, τράπεζες, μεσίτες, σύμβουλοι ακινήτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων και η GPP Overseas, που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα την RGM (Richmond Green Marketing), ένα από τα μεγαλύτερα βρετανικά δίκτυα προώθησης παραθεριστικής κατοικίας. Στην περυσινή διοργάνωση συμμετείχαν 60 εκθέτες.

Οι εργασίες της 2ης Property πλαισιώνονται από το 2ο Διεθνές Συνέδριο Ανάπτυξης και Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας, στο πλαίσιο του οποίου θα παρουσιαστούν το πρωί του Σαββάτου, 15 Νοεμβρίου, τα συμπεράσματα της “Αποκλειστικής Έρευνας για την Αγορά Κατοικίας στην Ελλάδα και τις τάσεις για το 2009”, που εκπόνησε για δεύτερη συνεχή χρονιά το Τμήμα Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και θα παρουσιάσει ο Καθηγητής κ. Επαμεινώνδας Πανάς. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι στους ομιλητές του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου Ανάπτυξης και Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Remax Europe, κ. H. Charles Lemire Jr. και ο πρόεδρος της εταιρείας ERA Europe, Francois Gagnon.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024