Τελευταία νέα

CARTECO: Επένδυση στην τεχνολογία

Με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων προς τους πελάτες της η εταιρία Carteco Α.Ε. προσφέρει το σύστημα ERP (Enterprise Resource Planning) δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις, ουσιαστική υποστήριξη, και άρτια εξυπηρέτηση. Συνεπής […]

Με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων προς τους πελάτες της η εταιρία Carteco Α.Ε. προσφέρει το σύστημα ERP (Enterprise Resource Planning) δίνοντας ολοκληρωμένες<...> λύσεις, ουσιαστική υποστήριξη, και άρτια εξυπηρέτηση. Συνεπής προς αυτή την παράδοση και αποστολή, η εταιρία πραγματοποίησε μία σημαντική επένδυση σε μοντέρνα πληροφοριακά συστήματα όπως το ERP (Enterprise Resource Planning) το οποίο αποτελεί πρόταση για την καθολική οργάνωση και προγραμματισμό των εταιρικών πόρων.

Η στρατηγική αυτή κίνηση θα συνεισφέρει στην συνεχή βελτίωση των διαδικασιών της εταιρίας, στη σημαντική μείωση του λειτουργικού κόστους μέσω του ελέγχου και του σωστού προγραμματισμού, καθώς επίσης και στη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες μέσα από γρήγορη ανταπόκριση και πληροφόρηση. Το ERP είναι το πληροφοριακό “όχημα” που καλύπτει όλες τις ανάγκες μίας οργάνωσης ως σύστημα ενσωμάτωσης (integration) όλων των λειτουργιών ανεξάρτητα από εύρος και βάθος ανάλυσης. Είναι μια ολοκληρωμένη (comprehensive) λύση που βοηθά στην εξασφάλίση της επιτυχίας κατά την ανάπτυξη της εταιρείας.

Η εταιρία Carteco AE για περισσότερα από 20 χρόνια είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ξενοδοχειακού εξοπλισμού και υλικών αρχιτεκτονικών εφαρμογών στην Ελλάδα.

Η Carteco AE συνεργάζεται αποκλειστικά με αρχιτέκτονες, διακοσμητές, τεχνικές εταιρίες, και επιχειρηματικούς ομίλους και αντιπροσωπεύει μερικούς από τους σημαντικότερους οίκους του κόσμου, δίνοντας έμφαση σε πρωτοποριακά και υψηλών προδιαγραφών υλικά. Στα έργα της εταιρίας περιλαμβάνονται ξενοδοχεία, βιομηχανικά κτίρια, εστιατόρια, νοσοκομεία, δημόσια κτίρια, κτίρια γραφείων, συνεδριακά κέντρα, πλοία, κατοικίες κ.τ.λ. Η δυνατότητες της εταιρίας δεν περιορίζονται στην υποστήριξη έργων στην Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Η Carteco AE ιδρύθηκε το 1978 και μέχρι σήμερα έχει πετύχει αποκλειστικές συνεργασίες με περισσότερες από 50 εταιρείες του εξωτερικού καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών προϊόντων και παρέχοντας ένα μεγάλο αριθμό επιλογών ανάλογα με το έργο, το χρονοδιάγραμμα, τον προϋπολογισμό και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024