Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΔιοργάνωση των πρωταθλημάτων γευσιγνωσίας IBrik, Cup Tasters και Latte Art από τον SCAE Hellas
Τροφοδοσία

Διοργάνωση των πρωταθλημάτων γευσιγνωσίας IBrik, Cup Tasters και Latte Art από τον SCAE Hellas

Νικητής στο πρωτάθλημα IΒrik αναδείχθηκε ο κ. Κωνσταντίνος Κομνηνάκης, που θα διαγωνιστεί για τον τίτλο του Παγκόσμιου πρωταθλητή τον Φεβρουάριο στο Ντουμπάι, ενώ την πρώτη θέση στον διαγωνισμό Cup Tasters κατέκτησε ο κ. Παναγιώτης Βιτάλης, που θα διαγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τον Μάρτιο στη Σαγκάη.

Το ελληνικό παράρτημα του Speciality Coffee Association of Europe – SCAE, SCAE Hellas διοργάνωσε με επιτυχία στις 15-17 Ιανουαρίου τα πρωταθλήματα IBrik, Cup Tasters και Latte Art (ημιτελικός) για το 2016, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη στο Γκάζι και στα οποία έλαβαν μέρος συνολικά 27 διαγωνιζόμενοι από όλη την Ελλάδα.
Η κα Sonja Grant, εκπρόσωπος του παγκόσμιου οργανισμού World Coffee Events δήλωσε ότι η διοργάνωση ήταν άψογη και το επίπεδο των διαγωνισμών πολύ υψηλό για ακόμα μία φορά.

Νικητής στο πρωτάθλημα IΒrik αναδείχθηκε ο κ. Κωνσταντίνος Κομνηνάκης, ο οποίος θα διαγωνιστεί για τον τίτλο του Παγκόσμιου πρωταθλητή τον Φεβρουάριο στο Ντουμπάι. Tην πρώτη θέση στον διαγωνισμό Cup Tasters κατέκτησε ο κ. Παναγιώτης Βιτάλης, με 21 σωστές κούπες, ο οποίος και θα διαγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τον Μάρτιο στη Σαγκάη. Ταυτόχρονα, προκρίθηκαν και οι έξι διαγωνιζόμενοι, που θα αναμετρηθούν για την θέση του εθνικού πρωταθλητή Latte Art στον τελικό, ο οποίος έχει προγραμματιστεί στις 12-15 Φεβρουαρίου, στα πλαίσια της έκθεσης Ho.Re.Ca, στο Metropolitan Expo.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024