Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΔυναμικό ξεκίνημα για το Hands Free Hotelier στη HORECA 2016
Τεχνολογία

Δυναμικό ξεκίνημα για το Hands Free Hotelier στη HORECA 2016

Κατά την κοινή παρουσία της Axia Hospitality και της Nelios στη HORECA 2016 ανακοινώθηκε η σύμπραξη των δύο εταιρειών μέσω της καινοτόμας υπηρεσίας Hands Free Hotelier.

Με επιτυχία στέφθηκε η κοινή παρουσία της Axia Hospitality και της Nelios στη HORECA 2016, στο πλαίσιο της οποίας ανακοινώθηκε η σύμπραξη των δύο εταιρειών μέσω της καινοτόμας υπηρεσίας Hands Free Hotelier. Η νέα αυτή υπηρεσία, αποτέλεσε πόλο έλξης για τους Έλληνες ξενοδόχους που επιθυμούν να απεμπλακούν από την πολυπλοκότητα των κρατήσεων, των πωλήσεων και του marketing του ξενοδοχείου τους. Αποτέλεσμα του ενδιαφέροντος αυτού, ήταν η μεγάλη προσέλευση στην αίθουσα C1 του Athens Metropolitan Expo, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, όπου παρουσιάστηκε η υπηρεσία και ανακοινώθηκε μία εκ των σημαντικότερων συνεργειών των τελευταίων ετών στον κλάδο των υπηρεσιών προς τα ξενοδοχεία.

Οι δύο διευθύνοντες σύμβουλοι κ.κ. Γιάννης Κυρίτσης και Δημήτρης Σερίφης, της Axia Hospitality και της Nelios αντίστοιχα, παρουσία εκατοντάδων ανθρώπων, ανακοίνωσαν τα κοινά μελλοντικά τους σχέδια παρουσιάζοντας την υπηρεσία Hands Free Hotelier. Η Axia Hospitality εξειδικευμένη εταιρεία στη διαχείριση κρατήσεων και πωλήσεων για ξενοδοχεία, και η Nelios, το σημαντικότερο advertising agency απόλυτα καθετοποιημένο στην ξενοδοχειακή αγορά, επιχειρούν, μέσα σ’ένα ομολογουμένως δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να καινοτομήσουν, επιλέγοντας τον δρόμο της συνέργειας για να υπηρετήσουν ακόμη πιο δυναμικά το κοινό τους όραμα για την ανάπτυξη του ξενοδοχειακού κλάδου της χώρας.

Η HORECA 2016, σηματοδοτεί την αφετηρία των κοινών δράσεων για τις δύο εταιρείες, οι οποίες υποδέχτηκαν τους ξενοδόχους στο περίπτερό τους στο Hall 3, Stand B38. Η δυναμική παρουσία και το έντονο ενδιαφέρον το οποίο εκφράστηκε για την υπηρεσία Hands Free Hotelier, θέτουν ισχυρές βάσεις στην οικοδόμηση νέων και ισχυρών συνεργασίων.

Ο κ. Γιάννης Κυρίτσης της Axia Hospitality, δήλωσε: “Πιστεύουμε στις ικανότητες του Έλληνα ξενοδόχου στην παροχή φιλοξενίας και στη δημιουργία εμπειριών εντός του ξενοδοχείου για τους επισκέπτες του. Με τον κοινό δρόμο που επιλέγουμε με τη Nelios, και το Hands Free Hotelier, θέλουμε να ενισχύσουμε τις προσπάθειες του μέσω της απεμπλοκής του απ’ την πολυπλοκότητα της διαχείρισης των κρατήσεων, των πωλήσεων και του marketing, επιτρέποντας του να εστιάσει σε αυτό που γνωρίζει καλύτερα“.

“Είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι, καθώς έπειτα από τρία χρόνια συνεργασίας με την Axia Hospitality, έχουμε πλέον τη δυνατότητα να παρουσιάζουμε στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά, το αποτέλεσμα μιας συνέργειας η οποία έχει ωριμάσει αυτά τα χρόνια και έχει λάβει την τελική της μορφή. Το Hands Free Hotelier αποτελεί το όχημα που θα οδηγήσει τα ελληνικά ξενοδοχεία στη βελτίωση των κρατήσεων και της προβολής τους, αφήνοντας σε 40 experts του ξενοδοχειακού κλάδου τη διαχείριση αρκετά σύνθετων ενεργειών”, ανέφερε ο κ. Δημήτρης Σερίφης της Nelios.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024