Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΕιδική προσφορά για τα χριστουγεννιάτικα πάρτυ από τη Naturesse Hellas
Εξοπλισμός

Ειδική προσφορά για τα χριστουγεννιάτικα πάρτυ από τη Naturesse Hellas

Η Naturesse Hellas προτείνει για φέτος τα Χριστούγεννα ειδικό σετ εστίασης από φυσικά υλικά. Η προσφορά ισχύει για επαγγελματίες, για περιορισμένο χρονικό διάστημα και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Αυτά τα Χριστούγεννα η Naturesse Hellas προτείνει είδη εστίασης από φυσικά υλικά. Το σετ περιλαμβάνει:

  • 25 πιάτα από Φύλλα Φοινικιάς
  • + 100 μαχαίρια + 100 πιρούνια + 100 κουτάλια + 100 κουταλάκια από ξύλο σημύδας ή CPLA
  • + 50 Ποτήρια χάρτινα ή PLA.

Όλα τα είδη εστίασης Naturesse είναι από φυσικά υλικά και πλήρως βιοδιασπώμενα. Η προσφορά ισχύει για επαγγελματίες, για περιορισμένο χρονικό διάστημα και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Ο κοινός παρανομαστής όλων των προϊόντων της naturesse είναι η φυσική τους προέλευση. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά βιώσιμες, πρώτες ύλες, περιλαμβανομένου υποπροϊόντων ακατέργαστης ζάχαρης, φυτικών αμύλων, κυτταρίνης, ουσιών που περιέχονται σε φυτικά έλαια, πεσμένα φύλλα φοινικιάς, ξύλο και πολύ-γαλακτικά οξέα.

Η σειρά των προϊόντων έχει ευρεία γκάμα και όμορφη εμφάνιση και η ποικιλία των διαφορετικών φυσικών πρώτων υλών προσφέρει την ιδανική λύση για κάθε περίσταση. Η σειρά των προϊόντων naturesse περιλαμβάνει πιάτα, μπολ, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα. Χρησιμοποιείται η ίδια τεχνογνωσία στην παραγωγή προϊόντων σακούλας συσκευασίας, σακούλας απορριμμάτων, και ειδών συσκευασίας τροφίμων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024